http://ontaninza.blogspot.com/ Фізика 8 клас відповіді ф я божинова і ю ненашева м м кірюхіна

Фізика 8 клас відповіді ф я божинова і ю ненашева м м кірюхіна

- Здається, ви можете радіти будь-чому, - зауважила Ненсі, згадавши, як Полліанна намагалася полюбити кімнатку на горищі.

Ненсі зробила глибокий вдих. Вона інстинктивно відчувала, що мала щось відповісти, і кинула оком на Тімоті. Той, однак, намагався дивитися в інший бік.

- О, Ненсі! - вигукнула Полліанна, міцно обіймаючи дівчину. - Це буде просто чудово! І весело, правда ж?

- Татку, я знаю, що ти серед янголів, та я не можу зараз грати в цю гру, просто не можу. І як радіти з того, що доводиться спати тут самій, коли тут так темно й страшно. Якби поруч була Ненсі, чи тітка Поллі, чи навіть леді з Жіночої допомоги, мені було б значно легше!

Наш портал з державною підсумковою атестацією ДПА 9 клас 7568 р вміщує в себе абсолютно всі необхідні збірники завдань і відповіді до них на всі предмети, що будуть присутні на екзаменах. Без особливих проблем, можете зайти на наш портал та знайти там завдання та розв язання до завдань ДПА з таких предметів як: математика, англійська мова, правознавство, біологія, історія України, географія, українська мова та література.

Утіленням такого мужнього й світлого ставлення до світу і є її Полліанна. Кожним своїм вчинком ця дівчинка доводить мудрість простих істин: життя - прекрасне, а бути щасливим -просто.

Після того як тітка пішла, Полліанна якусь мить стояла нерухомо, дивлячись їй услід. Потім її очі перемістилися на голі стіни, підлогу й вікна. Нарешті погляд упав на маленьку валізу, яка ще зовсім недавно стояла у її власній кімнатці в місії. За мить вона опустилася на коліна біля валізи й затулила обличчя долонями.

і чотири томи оповідань, у пам&rsquo яті читачів вона залишилася передусім авторкою повісті про дівчинку, яка навчала дітей і дорослих бути щасливими.

8. Як повелася дівчинка, дізнавшись, що помилилася, прийнявши служницю за свою тітку? Наведіть відповідні рядки тексту.

- Полліанно! - обурено вигукнула тітка, рвучко повернувшись на вершині сходів. - Я шокована тим, що ти дозволяєш собі говорити! (.)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.