http://ontaninza.blogspot.com/ Розробки уроків з мистецтва для 8 класу за новою програмою

Розробки уроків з мистецтва для 8 класу за новою програмою

Тема нашого уроку  «Про що говорить заголовок». Отже, сьогодні на уроці ми будемо вчитись визначати тему і мету тексту,добирати заголовок,розвивати вміння складати речення зі слів, поширювати речення,добирати слова, близькі за значенням.

Урок розвитку мовлення в 8 класі за підручником Вашуленко . 8775 Про що говорить заголовок 8776 . План-конспект і презентація.

таблицю. З яких частин вона складається?Прочитайте розміщений в останній колонці текст. Добери до нього заголовок.

Діти, ми пройшли це випробовування, а тепер маємо можливість подорожувати  країною Мови.  Спочатку ми потрапимо до селища Каліграфії.

Комунікативному вихованню школярів надається особливе значення, тому що успіх у мовленнєвому розвитку визначає й результативність засвоєння інших шкільних дисциплін, створює передумови для активної й осмисленої участі в суспільному житті, забезпечує дітей необхідним досвідом. Спасибі за цікавий, змістовий урок, насичений різними формами роботи та методичними прийомами. Презентація яскрава, наочна. Так тримати!

Якщо хлопця, юнака, чоловіка чи поважного старця в Україні хочуть похвалити, то кажуть "справжній козак". Історія Гетьманщини та Козацької держави досі оповита тайнами. Але одне ми знаємо точно - небуло хоробріших і розумніших воїнів, не було більших патріотів у цілому світі, ніж українські козаки. Про козаків-характерників ходять легенди. Про нездоланних отаманів і гетьманів написані книги, поеми, картини, опери. Імена славних козаків носять міста і села, вулиці і сквери по всьому світу, де тільки є українці.

Але інтерес до вивчення математичних та природничих дисциплін у середній школі знижується, що негативно позначається на інженерно-технічній та природничій освіті. Учитель середньої школи як провідник базових знань повинен знайти додаткові резерви для формування мотивації у вивченні свого предмета — методичні матеріали, які здатні підвищити ефективність навчального заняття та спонукати учнів до здобуття знань.

  соціальної компетентності – прояв ініціативи з урахуванням інтересів товариша  в порі та групі, з яким працюєш

Перемогу із часом 69 хв. 69 сек. та результатом 965 балів (із 555 можливих) виборола команда імені Байди Вишневецького (кошовий отаман - Володимир Рябоконь ). Всі учасники цієїє команди отримають по одному додатковому балу до тематичної контрольної роботи з алгебри та з історії України. Вітаємо переможців!

Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам''ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення нових проектів, ідей, на подорожі або отримання будь-якого іншого цінного досвіду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.