http://ontaninza.blogspot.com/ Конспект уроку з мистецтва 8 клас таємниці мистецтва стародавнього єгипту скачати

Конспект уроку з мистецтва 8 клас таємниці мистецтва стародавнього єгипту скачати

Тема нашого уроку  «Про що говорить заголовок». Отже, сьогодні на уроці ми будемо вчитись визначати тему і мету тексту,добирати заголовок,розвивати вміння складати речення зі слів, поширювати речення,добирати слова, близькі за значенням.

В Україні теж відома практика, коли центробанк підтримує грошима вітчизняний бізнес. Правда, не виробництво, а банки. Подивіться рефінансування, яке видає НБУ проблемним банкам. Рефінансування — це позика, щоправда, невідомо, під який відсоток. Та з історії Приватбанку відомо, що ці гроші часто опиняються на іноземних рахунках власників українських банків. Тому якщо Україна раптом вирішить підтримати свою експортну галузь, то це легко зробити. Головне встановити чіткі правила, кому така допомога має надаватися і яких експортних показників отримувач має досягти.

Реформатори думали, як боротися з тотальною корупцією. Наприклад, Тоні, син президента Сухарто, написав голові центробанку, що два держбанки готові йому позичити $6,8 мільярди на організацію виробництва вітчизняного автомобіля. Усі знали, що це виробництво полягало в заміні логотипу на японських машинах.

Успішні країни Азії використовували свої центробанки як інструмент уряду для підтримки грошима своїх експортно-орієнтованих виробників.

Перепрошую, комент випадково видалили. Згоден з вами щодо стану нашої бюрократії і її неспроможності прямо зараз здійснювати політику, як у Японії чи Пд Кореї. та можна поставити ціль і до неї прагнути. Але чому для стимулювання до експорту і підтримки вітчизняних компаній потрібна диктатура? У свій час це робили демократичні Британія і не роблять, бо їм це не потрібно. У книзі стверджується, що Італія і досі "грішить" такою політикою.

Реформаторів називали «Мафія Берклі». Вони ще 6968 року отримали посади ключових економічних міністрів та підпорядкували собі центробанк. Створили суворі бюджетні обмеження та впровадили нове законодавство, яке сприяло діяльності транснаціональних корпорацій.

Дослідження ґрунтовне й аналізує сільське господарство, промисловість та фінансовий сектор кожної взятої країни. У цьому тексті ми лише виділили головні тези і провели деякі паралелі з Україною. Це скоріше дуже стислий конспект із ремарками, ніж повноцінна рецензія. Твердження Стадвелла добре аргументовані і суперечать мейнстриму економічної думки, яка публікується в українських ЗМІ.

У німців навчилися японці. Один із прем’єрів епохи Мейдзі прожив у Німеччині два роки, японська еліта часто їздила туди вчитися. І це дало результат: японці — єдині у світі, кому вдалося наздогнати західні народи та створити промисловість.

Цікаво восени в лісі. Ось прилетіла сойка і сіла на пеньок. Вона принесла в дзьобі жолудь. Почала  ховати його під коріння.

Погляди Ліста на розвиток формувалися в 6875—6887 роках, поки він жив у США, у той час Штати вели політику підтримки «видів промисловості, що зароджуються».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.