http://ontaninza.blogspot.com/ Німецька мова 8 класс (підсумкові контрольні роботи) 2011

Німецька мова 8 класс (підсумкові контрольні роботи) 2011

6) оновлення інформації в довідниках структурних підрозділів з питань освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, місцевих органів управління освітою, закладів освіти (далі &ndash довідники, що містяться в інформаційно-телекомунікаційній системі Українського центру оцінювання якості освіти (далі - ІТС)

Завдання для проведення ДПА укладають вчителі закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань, і затверджує керівник закладу освіти.

Відповідно до частини 8 статті 66 Закону України «Про загальну середню освіту» структуру навчального року встановлює заклад загальної середньої освіти.

Із 5 по 9 листопада у нашому ліцеї проходив тиждень української мови і літератури та зарубіжної літератури. Учителі-філологи із школярами провели багато цікавих, пізнавальних заходів. Інформація про проведені заходи розміщена на офіційній сторінці ліцею у Facebook. Просимо переглядати, ставити 8775 вподобайки 8776 . 

Впевнені, ви сотні разів чули слова «Англійська мова лише 7 місяці!», «Унікальна методика навчання!», «Урахування ваших побажань та індивідуальних особливостей»… Але, на жаль, дуже часто такі обіцянки залишались лише пустим звуком. Якщо ви стомились від неефективного використання своїх коштів – варто звернутись до всеукраїнської школи англійської мови «Flash» («Флеш»).

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 66 березня , з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) 78 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Учні закладів загальної середньої освіти з вечірньою(заочною) формою навчання та вечірніх/заочних класів закладів загальної середньої освіти проходять ДПА за місцем навчання за завданнями, які укладаються вчителями закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством освіти і науки орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань. У разі виявлення бажання такими учнями взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні вони проходять ДПА у формі ЗНО з трьох предметів.

Чому ми віримо, що навчимо . Читати далі

Підбирайте зручний час вранці, вдень чи ввечері будні й вихідні дні або ж індивідуальний розклад занять. Проходять вони 8 рази на тиждень по 8 години. Кожен рівень з курсу триває орієнтовно 6,5 місяці.

Встигни записатись на навчання в Школу англійської мови FLASH та збережи за собою стару вартість на навчальний рік. Ми гарантовано здивуємо приємними знижками при купівлі кількох рівнів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.