http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз німецька мова 7 клас савченко л.п кудінова т.м

Гдз німецька мова 7 клас савченко л.п кудінова т.м

- Моя кімната? - гаряче вигукнула Ненсі, ковтаючи сльо-зи. -Та ти просто янгол, що спустився з небес! І якщо дехто не почне їсти землю. О Боже, це вона дзвонить! - І після цієї дивної промови Ненсі підхопилася й чимдуж кинулася сходами вниз.

Для самої авторки неймовірна популярність книжки стала несподіванкою. Кілька її творів, надрукованих до Полліанни , хоч і були схвально сприйняті читачами, проте великого успіху не мали. Тож важко було передбачити, що немудряща історія про дівчинку-підлітка зробить письменницю знаменитістю.

Контрольные работы созданы в соответствии с учебной программой по Информатике 7 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

Згадавши про батька, дівчинка раптом замовкла, ніби їй перехопило дух. Ненсі занепокоєно поглянула на неї і побачила, що маленьке підборіддя злегка тремтить, а оченята налились слізьми. Однак за мить дівчинка, опанувавши себе, знов почала щебетати.

- О, Ненсі! - вигукнула Полліанна, міцно обіймаючи дівчину. - Це буде просто чудово! І весело, правда ж?

- Я дуже рада, адже, мабуть, це чудово - мати багато грошей. У мене ніколи не було багатих знайомих, хіба що Вайти, але і в них статки не такі вже значні. Однак у кожній кімнаті вони мають килим, а щонеділі їдять морозиво. У тітоньки Пол-лі їдять морозиво по неділях?

Написавши кілька невеличких творів, молода авторка ризикнула надіслати їх до редакцій часописів, але своє прізвище поставити не наважилася. Тож спершу її оповідання друкували під псевдонімом Елеонор Стюарт. Лише згодом письменниця вирішила публікуватися під справжнім прізвищем, про яке завдяки Полліанні дізналися мільйони читачів.

Дівчинка слухняно пішла за тіткою. Вона ледве втримувалася, щоб не розридатися, в її очах стояли сльози, але за хвилину вона вже гордо підняла голову. Мабуть, це й на краще, що вона

Отримавши звістку про те, що має приїхати небога Полліанна, міс Поллі наказала служниці Ненсі підготувати для неї кімнату на горищі. То була либонь найгірша кімната в будинку: тісна, задушлива влітку й холодна взимку. Вікна в ній ніколи не відчинялися, підлога й стіни були голими. Хіба ж це місце підходить для самотньої дівчинки, яка втратила батьків і рідний дім? - бідкалася Ненсі, вичищаючи жалюгідне помешкання, схоже на комірчину. Вона засуджувала господиню за безсердечне ставлення до бідолашної сироти.

Важливо, що Полліанну в повісті змальовано як таку собі звичайнісіньку дівчинку. Підкреслено звичайним є навіть її портрет.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.