http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз по англійській мові 7 класс оксана карпюк

Гдз по англійській мові 7 класс оксана карпюк

Можна) Зберігаєш сторінку в розмітці Html в Хромі видаляєш все окрім таблиці Ctrl+S Зберіг. Ctrl + P Роздрукував. Готово

Зробив таблицю в квізлеті, розбив по буквам, реєструйтесь, копіюйте, користуйтесь))) https:///Oliinyk_Andrii/folders/irregular-verbs-all

Якщо використовуєш Past Simple, то використовується друга колонка. Якщо ж Past Perfect, Present Perfect і усе, що не Past Simple, то третя. Або перша, якщо Present Simple, Future Simple.

А чому тут не можна писати перклад слова і воно його показувало у таблиці? Якщо є то воно його в таблиці відобразить якщо ні то нічого не видасть, чому ви таке не зробили?

Як ви можете бачити, закінчення у багатьох слів є однаковими ( -en , -ug  і .). Тому ви можете розбити неправильні дієслова англійської мови за закінченнями і вивчати їх саме за цим параметром. У будь-якому випадку, наша таблиця неправильних дієслів завжди вам буде в нагоді!

У вас на початку букви В,як я вважаю є помилка , 7 слово abide-abode/abided-abode/abided може це відноситься до букви A ? І не підкажете скільки тут написано неправильних дієслів?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.