http://ontaninza.blogspot.com/ Зарубіжна література 7 класс книжка онлайн

Зарубіжна література 7 класс книжка онлайн

Олено Федорівно, Ваш урок заслуговує уваги вчителів початкових класів. Ви зробили роботу при складанні конспекту. Презентація чудова, користуючись нею, отримуєш тільки позитивні враження, а виконавши завдання знання. Читаючи Ваші розробки, запозичую у Вас зернятка Вашого педагогічного почерку. Творчого Вам успіху!

Подорож країною мови дійсно цікава. На кожній зупинці учні виконують завдання, перевіряють свої знання, дізнаються щось нове. Використання інтерактивних вправ стимулює учнів до праці. Діти вчаться працювати з текстом, визначати його головну думку, тему, мету, влучно добирати заголовок. Презентація допомагає вчителю в цьому.

Діти, ми пройшли це випробовування, а тепер маємо можливість подорожувати  країною Мови.  Спочатку ми потрапимо до селища Каліграфії.

У стародавньому Києві було багато чудових річок. Але люди поступово забруднювали їх. І частина річок зникла. Зникають річки і бідніє наша прекрасна Земля.

таблицю. З яких частин вона складається?Прочитайте розміщений в останній колонці текст. Добери до нього заголовок.

вчити визначати тему і мету тексту,добирати заголовок розвивати вміння складати речення зі слів, поширювати речення вчити слова, близькі за значенням, збагачувати словник учнів, інтерес до вивчення рідної мови.

Щойно зазеленіла на подвір’ї трава, а ця рослина вже зацвіла. Золотаво усміхається до нас ніби запитує: “ Впізнаєте?”. Кульбаба – трав’яниста рослина. Це така квітка, яку ніхто не сіє, а вона все одно не переводиться. Квіти в неї жовті, 7-8 см у діаметрі. Стебло безлисте, гладке. Росте вона всюди: на луках, лісових галявинах, узбіччях доріг, у садках, парках, дворах. Лист зеленого кольору, довгастої форми, зібрані в прикореневу розетку, рівностоячі або частково пониклі.

Підпишіться на нашу розсилку актуальних грантових можливостей тижня і отримайте запис вебінару 8775 Зарубіжна грантова програма: 6 фіок успішного аплікаційного процесу 8776 в подарунок!

ДОБРОГО ВЕЧОРА! ПІДКАЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НАДРУКУВАТИСЯ НА ВАШОМУ САЙТІ ТА ОТРИМАТИ СЕРТИФІКАТ ЗА ПУБЛІКАЦІЮ?! ДЯКУЮ!

Дуже важко зацікавити дітей звичайними письмовими завданнями. Заняття педагога дуже цікаве, диференційоване. Завдання підібрані вдало і доповнюють одне одного. Великий плюс за наявність презентації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.