http://ontaninza.blogspot.com/ Географія 7 класс підручник

Географія 7 класс підручник

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (російська та світова)». 9 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.)

ДПА 7569 року в основній школі проводиться з п''яти навчальних предметів: української мови, біології, географії, математики, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.)

Література (інтегрований курс) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Бурла О. К.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації зі світової літератури. 9 клас» (авт. Фоміна С. П., Таранік-Ткачук К. В.)

Учебник создан в соответствии с учебной программой по Биологии 7 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.)

Учні загальноосвітніх класів викопують усі завдання 6-69 атестаційної письмової роботи. Учні класів з поглиблепим вивченням математики усі завдання 6-76. Час на виконання атестаційної письмової роботи з математики складає 685 хвилин для учнів загальноосвітніх класів та 685 хвилин для учнів класів з поглибленим вивченням математики. Указані рекомендації щодо кількості завдань та часу на їх виконання є орієнтовними, їх можна корегувати залежно від особливостей навчального процесу у кожному конкретному загальноосвітньому закладі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.