http://ontaninza.blogspot.com/ Англійська мова граматика ю голіцинський решебник 7 издание

Англійська мова граматика ю голіцинський решебник 7 издание

Проведення семінарів, практичних тренінгів, конференцій для вчителів англійської, консультації у підборі навчальної літератури

Дуже дякую вашому сайту. Завдяки йому я дуже багато чого дізналася і наздогнала надолужене. Завдяки добре виложеному матеріалу усе дуже добре зрозуміло і легко запам 8767 ятовується. ПРОЦВІТАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сайт сподобався. Хочу зареєструватися, щоб вивчати англійську з дитиною. Ми вже в 7 класі і навчаємось за цим підручником, який порадили на сайті, але за рік навчання вивчили лише алфавіт і в нього немає бажання йти на урок. Зараз змінили вчителя і сподіваюсь, що з допомогою вашаго сайта у нас все вийде і англійська мова стане цікавою для вивчення.

Всього в англійській мові є 66 граматичних часів. Запам’ятати  їх назви досить легко, оскільки всі вони класифікуються по певному принципу: в кожній з груп часів (а їх 9:  теперішній (Present) , минулий (Past) , майбутній (Future) , майбутній з точки зору минулого (Future in the Past) ) існує 9 види часів: неозначені (Indefinite or Simple Tenses) , тривалі (Continuous Tenses) , перфектні або доконані (Perfect Tenses) і доконані тривалі часи (Perfect Continuous Tenses).

Будь ласка, не тратьте свій дорогоцінний час і ще дорогоцінніші нерви на наш 8775 некорисний сайт 8776 . Звичайно, в наших 8775 ужасних статтях 8776 ви не знайшли ані пояснень часам, ані правил їх вживання і тим більше там не було слів-маркерів. Я просто не знаю, як стільки людей щодня знаходить відповіді на свої запитання, ще й умудряються залишати якісь позитивні відповіді та коментарі загадка!

Систематичне порушення норм милозвучності ( 8 (три) і більше випадків порушення на одне з правил: у–в, і–й–та ) рахують як 6 (одну) орфографічну помилку.

Сайт просто чудовий!! Англійську вивчаю досить давно, але лише на цьому сайті розібралася з граматичними часами. Велике дякую за чудову роботу всій групі Liuro. На цьому сайті утворення та вживання часів подано дуже зрозуміло, доступно. Будь-ласка скажіть коли зможете додати ці часи: in the Past Continuous in the Past Perfect in the Past Perfect Continuous????? Звикла вивчати часи на вашому сайті, а треба вивчити всі. Більше ніде не можу знайти так гарно викладеного матеріалу, як у вас. Будь-ласка, якщо можете додайте інформацію найбижчим часом. Ще раз дуже дякую за такий чудовий, українсьий сайт, зараз це рідкість.

До англомовних країн відносять США, Велику Британію, Канаду, Австралію та Нову Зеландію. Це провідні країни світу з розвиненою економікою та інфраструктурою. Крім того, англійська поширена у Індії, країнах Західної Європи, Японії, Кореї, Таїланді та в країнах Африки. Тож володіння англійською мовою це можливість подорожувати по всьому світові при цьому знаходячи спільну мову з місцевими мешканцями.

В нашому онлайн-посібнику ми розглянемо як утворюється кожна з форм та головне навчимось розрізняти ситуації, в яких потрібно використати той чи інший час.

Боже, ничего полезного на этом сайте, дайте хоть какое-то объяснение временам, а то вы показываете как добавлять окончание и как создаются предложения! Добавьте какие слова относятся к тому или другому времени, хотя бы рассказали как правильно употреблять времена. Вообщем это не статьи, а ужас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.