http://ontaninza.blogspot.com/ Програма для розумово відсталих дітей з математики 7 клас 2018

Програма для розумово відсталих дітей з математики 7 клас 2018

Ідеально сплановане свято, що поєднує в собі цікаві розвиваючі вправи, веселощі, особливу увагу імениннику та сюрпризи від My Gym.

Наші наймолодші учні починають перші візуальні, аудіальні та просторові дослідження в нашій дорогоцінній групі «Крихітки». Клас за участі дорослих.

Якщо Ви бажаєте дізнатись більше про My Gym, зареєструватись на безкоштовне пробне заняття чи записатись на обраний клас заповніть форму реєстрації.

Клас підготовки юних супергероїв, що розвиває спритність, гнучкість, витривалість та покращує координацію рухів, фантазію і фізично розвиває дитину завдяки вправам та пригодам на підвісних системах, складних ніндзя-конструкціях, скалодромі та іншому спеціальному обладнанні. Клас без участі дорослих.

My Gym винайшов екстраординарну програму, спрямовану на допомогу дітям віком від 6 тижнів до 65 років розвиватись фізично, розумово та емоційно.

У класі «Карапузики» дітлахи розвивають свою спритність, навчаються контролювати власні рухи, фокусувати увагу та починають взаємодіяти з однолітками. Клас за участі дорослих.

Це найменша вікова група з якою ми працюємо над розвитком великої та дрібної моторики у структурованому форматі. Клас за участі дорослих.

Унікальне заняття для дорослих на петлях TRX, під керівництвом сертифікованого TRХ-тренера. Вправи на TRX задіюють всі групи м''язів та допомагають підтримувати хорошу фізичну форму. Батьки можуть брати на заняття дітлахів віком від 6 до 6 років, за якими догляне інший тренер My Gym.

Пройшла курс навчання методиці викладання програми My Gym в головному офісі My Gym в Лос–Анджелесі, США та здобула підтверджуючий Сертифікат. Має практичний досвід роботи з малюками та підлітками, а також багаторічний стаж роботи тренером групових спортивних програм та особистим фітнес-консультантом.

Всі діти, незалежно від рівня фізичної підготовки, отримують користь від занять за програмою My Gym «Кардіо Дітвора». Програма «Кардіо Дітвора» розроблена, щоб підтримувати здоров’я дитини, показувати цікаві сфери життя окрім гаджетів та прививати дітям любов до спорту та руху.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.