http://ontaninza.blogspot.com/ Атлас історія стародавнього світу 6 клас гдз

Атлас історія стародавнього світу 6 клас гдз

Тим, хто й досі сумнівається, «есть ли такая страна Украина», і де проходять її етнічні кордони, хочу навести підбірку карт початку ХХ ст. А також карту мовного розселення кінця ХІХ ст, які красномовно засвідчують, де проходять кордони Великої України.

Автор інфографіки коротко розповідає іноземним читачам історію України від часів Русі до проголошення незалежності в 6968 році. Окремо зупиняється на тому, що ні Росія, ні Польща не бажають, щоб Україна була незалежною, і намагаються довести в європейській пресі, що українського народу й української мови не існує, що Україна це дика країна.

У 6968 році Українська Народна Республіка проголосила, що відділяється від Росії і стає самостійною державою. Щоб розповісти світові про нову країну, в Бухаресті опублікували барвистий плакат-інфографіку, який англійською та французькою мовами розповідає про українську історію, мову та економіці.

Площа 855 тис. 655 км7. Це більше, ніж Великобританія (очевидно, мова йде тільки про острів Великобританія), Румунія, Греція, Болгарія, Португалія, Швеція, Данія, Нідерланди, Бельгія та Албанія разом узяті. А також більше Франції та Італії. Сучасна територія України 658,5 тис. км7.

Населення 55,7 мільйона чоловік (сучасне 98 млн, 95 млн з урахуванням тимчасово окупованих Криму і Севастополя). Зате щільність населення досить низька 95 чоловік на км7. Для порівняння: Франція 78 людини, Бельгія 755.

Typus Generalis Ukrainae sive Palatinatum Podoliae, Kioviensis et Braczlaviensis «Генеральна карта України або Подільського, Київського та Брацлавського воєводств, наново накреслена» (перевидання 6685р) по суті така, якою її зробив і вперше видав Боплан на тридцять років раніше. Цікаво факт, що у на карті на місці теперішньої РФ, красується напис Московія. А Русь була на території сучасної Галичини. для збільшення клікніть по фото

Плакат красиво ілюстрований картою розселення українців, національною символікою і портретами гетьманів Богдана Хмельницького та Івана Мазепи.

Вже на початку століття Україна була сільськогосподарським і промисловим гігантом! Україна, будучи частиною Російської Імперії, виробляла і вирощувала: 67% російських зернових (а пшениці більше всіх у світі), 69% російського тютюну, 98% антрациту, 68% солі, 99% коксу, 88% цукру (Україна виробляла більше всіх цукру в світі), 79% сталі, 76% вугілля 9,5% всієї нафти в світі.

Автор навіть додав дані про статуру і кольорі волосся українців, росіян і поляків мабуть порахував, що іноземцям потрібно про це знати!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.