http://ontaninza.blogspot.com/ Коли буде підписаний указ про демобілізацію 6 хвилі

Коли буде підписаний указ про демобілізацію 6 хвилі

Вибачте за затримку із відповіддю Ви задали дуже важливе, і як виявилось, не просте запитання. Відповіді в законодавстві я не знайшов, тому звернувся за консультацією до фахівців податківців та банкірів. Відповідь така після сплати всіх належних податків і зборів сума, що залишилась в повному Вашому розпорядженні, але напряму з рахунка підприємця проводити розрахунки по боргам фізичної особи не можна, необхідно перевести кошти на корпоративну картку, з якої знімати готівку і використовувати за своїми потребами.

Скажіть, будь-ласка, чи є якісь обмеження щодо використання коштів приватним підприємцем, які знаходяться на його розрахунковому рахунку та отримані від його господарської діяльності? Чи може приватний підприємець використовувати ці кошти, наприклад, на погашення іпотечного кредиту, отриманого ним як фізичною особою, або на сплату комунальних платежів та ін.? Взагалі, якими документами регламентується використання цих коштів?

Здравствуйте, Иван. Для получения информации о налоговом законодательстве я пользуюсь сайтом ДПС Украины и ДПС в Тернопольской области. Найти очень просто через поиск Гугл.

8. Адміністратор безперешкодно на власний розсуд змінює дані про адвокатів у ЄРАУ. Втрачаються данні про зміну адрес, телефонів, зупинення свідоцтв інше.

Доброго дня! Допоможіть будь-ласка! Чи може Дочірнє підприємство перетворитись наприклад в ТОВ або ПП, оскільки материнська ТОВ припиняє свою діяльність, а ДП не має бажання закривати?

Найцікавіше, що згідно внесених до Закону про держреєстрацію змін, реєстратору ліквідбаланс не подається (а подається в податкову), а ось висновок аудитора про його повноту та достовірність подається 676 У випадках, що встановлені законом 687 . Ці випадки встановлюються спеціальними законами для конкретної організаційно-правової форми. Наприклад, в попередній редакції Закону 676 Про господарські товариства 687 було 676 Достовірність та повнота ліквідаційного балансу повинні бути підтверджені аудитором (аудиторською фірмою), за винятком товариств з річним господарським оборотом менш як двісті п 8767 ятдесят неоподатковуваних мінімумів 687 . А в діючій редакції Закону ця вимога вже виключена.

Наслідки набрання законної сили судовим рішенням передбачені ст. 755 Кодексу адміністративного судочинства України, яка встановлює, що постанова або ухвала суду, яка набрала законної сили, є обов''язковою для осіб, які беруть участь у справі, для їхніх правонаступників, а також для всіх органів, підприємств, установ та організацій, посадових чи службових осіб, інших фізичних осіб і підлягає виконанню на всій території України.

Доброго вечора! Таких відомостей є досить багато, але їх за бажання можна обійти( є найменування відкриті є закриті) тож виникає запитання чи повинні проходити реєстрацію такі установи? Щиро дякую Вам за допомогу! Відповіді на це запитання чекають у різних регіонах України.

Таким чином, Банк Михайлівський і надалі не має права приймати платежі в погашення заборгованості за кредитними договорами.

Співвідношення «ціна – якість» дозволяє господарствам якісно захистити вирощувані культури і зменшити собівартість с/г продукції. Завдяки однокомпонентним препаратам можна комбінувати необхідні діючі речовини і регулювати норми внесення, виходячи з ситуації на полі. А багатокомпонентні препарати дозволяють зменшити залежність від людського фактору: "Разом з поставкою препаратів своїм клієнтам ми пропонуємо якісне консультаційне супроводження та конкретні поради щодо застосування", - коментують в компанії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.