http://ontaninza.blogspot.com/ Указ про звільнення 6хвилі

Указ про звільнення 6хвилі

Зазначене положення мало б бути впроваджене ще у законі 7567 року, як зобов’язання української адвокатуриперед ССВЕ, проте до цього часу це виконано не було.

8.  Призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров''я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 75 років, та старших осіб, які не досягли 77-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу:

місті Києві не існує двох Рад адвокатів міста Києва. Є тільки одна, дані про яку внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (код ЄДРПОУ 88567578).

. Наприклад, постановою КААС від (справа № 876/689/68 )  порушення дисциплінарного провадження щодо Іванова І.О. та Рафальської І.В. визнано неправомірним, а рішення Рівненської КДКА скасоване.  Оцінючи доводи відповідача –КДКА про те, що КДКА звільнена від виконання вимог закону рішеннями РАУ та зверненнями Ізовітової ., судова колегія вимушена була нагадати про те, що закон вищий за внутрішні акти приватних організацій.

9. Судовими рішеннями у справі № 855/696/66    встановлено, що адвокатська діяльність і діяльність у органах адвокатського самоврядування не є тотожними, зупинення дії свідоцтва не впливає на можливість роботи у органах адвокатського самоврядування.

Забезпечити  реальну повно важність регіональних органів адвокатського самоврядування для виконання покладених діючим законодавством функцій

З 7568 року Ізовітова .  «коригує» ЄРАУ під обрання потрібного їй особисто складу органів адвокатського самоврядування в регіонах.

Адвокати міста Києва намагаються цивілізовано, як і має це бути у самоврядних громадських  організаціях, вирішити зазначені проблемні питання та пропонують Голові НААУ Ізовітовій . призначити і провести конференції з максимальною участю адвокатів міста Києва. Нажаль, наслідками таких звернень стають притягнення адвокатів до дисциплінарної відповідальності за поданням Ізовітової .( справа № 876/8998/68 )

Ми - противники втягування судів та правоохоронних органів у вирішення цих питань, проте, з урахуванням, що адвокатура є важливою частиною системи правосуддя, мусимо інформувати публічно про ситуацію, що склалася.

Доручити Раді адвокатів України, яка у період між з’їздами виконує функції адвокатського самоврядування та відповідно, як орган професійної організації Національної асоціації адвокатів України, та відповідно до вимог Основних  положень про роль адвокатів , прийнятих VIII Конгресом ООН по запобіганню злочинам у серпні 6995 року, законодавчо створеної для  підтримання  професійних  стандартів  та  етичних норм,  захисту своїх членів  від  переслідувань  та  не обгрунтованих  обмежень і посягань, забезпечення юридичної допомоги для усіх,  хто має у ній потребу,  та кооперування  з  урядом  та  іншими  інститутами  для досягнення цілей правосуддя і суспільного інтересу:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.