http://ontaninza.blogspot.com/ Розробки уроків географія 6 класс

Розробки уроків географія 6 класс

9. За 66 років навчання, за тисячі проведених разом з вами уроків в наших головах відклалося багато важливого і необхідного в житті. І ваша праця, дорогі вчителі, не пропаде даремно!

  7.   Настав час прощання. Ми вирушаємо в нове життя, змінюючи рідну шкільну домівку на сучасну новобудову дорослості. І за добрим звичаєм, щоб майбутнє було для нас прихильним і щасливим, годиться розрізати стрічку. Запрошуємо це зробити Вас, Юліє Миколаївно!

8. А ще, знаєте, в наших серцях назавжди залишаться душевні розмови і цікаві ігри, які проводили вчителі зазвичай в кінці семестру. Адже, пізнаючи вас в простій бесіді, ми щоразу відкривали для себе безліч чудових людських якостей і правил, яким з тих пір незмінно слідуємо.

7. Прощаючись сьогодні зі школою, ми хочемо сказати вам, що вона навчила нас відрізняти погане від доброго, правду від неправди.

Чергова публікація Олени Федорівни знову порадувала: методично правильно складений конспект, грамотно підібрані інтерактивні форми роботи та різноманітні диференційовані завдання, чудова наочність у виді презентації і неабияка майстерність вчителя,- все свідчить, що урок вдався на славу!

Випускний Щастя і сльози. Красивий сценарій, щирі слова. Велика титанічна робота класного керівника. Скільки нових ідей. Любов Пилипівно! Дякую, дякую, дякую!

Урок розвитку мовлення в 8 класі за підручником Вашуленко . 8775 Про що говорить заголовок 8776 . План-конспект і презентація.

Розробка містить поетапний план роботи вчителя та учнів над проектом «ВИБІР КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ ІЗ УРАХУВАННЯМ ВІКУ ТА ТИПУ ШКІРИ», інформаційні джерела.

9. Надіє Григорівно й Валентино Миколаївно! Ми обіцяли , що ЗНО з математики відсидимо від дзвінка до дзвінка. Відсиділи, хоч, на жаль, і не без казусів!!!

Тема нашого уроку  «Про що говорить заголовок». Отже, сьогодні на уроці ми будемо вчитись визначати тему і мету тексту,добирати заголовок,розвивати вміння складати речення зі слів, поширювати речення,добирати слова, близькі за значенням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.