http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз 5 клас англійська мова алла несвіт 2013 відповіді

Гдз 5 клас англійська мова алла несвіт 2013 відповіді

Дослід. У склянку з водою вкинь грудочку акварельної фарби. Не перемішуй розчин. Спостерігай, що відбувається. Замалюй. Зроби висновки.

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Речовини перебувають у твердому, рідкому, газоподібному станах. За певних умов вони можуть переходити з одного стану в інший.

9. Лосось дунайський, харіус снігур, карпатський глухар, чорний дятел, шишкар куниця лісова, борсук, карпатська білка ведмідь бурий.

7. Водяний горіх, плаваючий, верба чорнична, цмин піщаний, звіробій, журавлина болотна, чорниця, брусниця, сфагнові мохи.

Користуючись підручником (с. 669), виконай завдання навчального проекту. Запиши одержані результати в таблицю. Зроби висновок.

Ми оновили дизайн, та додали безліч нових відповідей та функцій. Наша команда щодня працює над покращенням сайту, що дозволить вам в короткий термін підготуватись до підсумкової атестації - ДПА та здати її на відмінно.

8 6 9 7

Учебник создан в соответствии с учебной программой по Обществознанию 9 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

Рослини пристосувалися до життя в умовах степу. У багатьох рослин соковите стебло, великі листки (тонке стебло, вузенькі або дрібно розсічені листки, жорсткі або вкриті волосками). Це зменшує випаровування води. Деякі рослини мають довге коріння, щоб діставати воду з глибини. У степу поширені дикі свині . Мешкають бабаки, тушканчики, сліпаки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.