http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз з природознавства 4 клас робочий зошит відповіді жаркова

Гдз з природознавства 4 клас робочий зошит відповіді жаркова

9. Ропуха сіра, тритон, жаби, ящірки, вужі, гадюка звичайна, корольок жовтоголовий, кріт, заєць-русак, козуля, дикий кабан, ласка, горностай, куниця лісова, лисиця, тхір темний, вовк, лось, олень.

5. Мідянка, полоз лісовий, корольок жовтоголовий, змієїд, орлан-білохвіст, лелека чорний, видра річкова, горностай, борсук.

Козуля Борсук Дятел

Завдання 5. Підготуй усне повідомлення про рослину чи тварину лісостепу, що тебе найбільше зацікавила. Запиши назву об''єкта. Укажи джерело інформації.

7. Налий молоко у пластикову склянку й постав до морозильної камери. Через годину вийми склянку. Що ти помітив? Зроби висновок. Під час охолодження рідке молоко перейшло у твердий стан.

6 9 7 8 5

Завдання 9. Щоб переконатися, що речовини складаються із частинок - атомів і молекул, які постійно рухаються, виконай дослід.

вода текуча рідина, а водяна пара невидима газоподібна). Вода це безбарвна, прозора рідина без запаху і смаку, яка є добрим розчинником.

На рівнинах зміна природних зон йде з півночі на південь. У горах природні зони змінюються з висотою від підніжжя до вершини.

Речовини складаються з мікроскопічних частинок, здатних зберігати властивості речовин. Частинки різних речовин відрізняються за будовою, розмірами, формою і властивостями. Між частинками є проміжки, частинки постійно рухаються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.