http://ontaninza.blogspot.com/ Розробки уроків читання 4 клас скачати

Розробки уроків читання 4 клас скачати

Любов, ніжність і тепло струменять у кожному слові цього сценарію. Випускний свято довгожданне і відповідальне, а тому судити його завжди важко, бо кожен вчитель намагається створити щось цікаве, неповторне, неординарне.І у Любові Павлівни це вийшло на славу.

7. Все це, і не тільки, ми назавжди запам 8767 ятали і тепер готові йти вперед вірним курсом і повним ходом у доросле життя. Будьте впевнені, ваші уроки були не марні.

Сцена святково прикрашена фігурками із кульок, лозунг «У щасливу путь, випускники!», стенд із фотографіями випускників, кошики квітів. Звучать мелодії про школу.

Але люди поступово забруднювали їх. У стародавньому Києві було багато чудових річок. Зникають річки і бідніє наша прекрасна Земля. І частина річок зникла.

Олено Федорівно, дуже гарний урок, цікаво було , мабуть, і створювати вам презентацію і працювати дітям на уроці: кольорово, творчо, інформаційно. Все розписано вам!

7. Біля дошки стояти , як кращий воротар, не пропускаючи повз вуха жодного питання, навіть найбільш важкого і підступного.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Щойно зазеленіла на подвір’ї трава, а ця рослина вже зацвіла. Золотаво усміхається до нас ніби запитує: “ Впізнаєте?”. Кульбаба – трав’яниста рослина. Це така квітка, яку ніхто не сіє, а вона все одно не переводиться. Квіти в неї жовті, 7-8 см у діаметрі. Стебло безлисте, гладке. Росте вона всюди: на луках, лісових галявинах, узбіччях доріг, у садках, парках, дворах. Лист зеленого кольору, довгастої форми, зібрані в прикореневу розетку, рівностоячі або частково пониклі.

6. Сьогодні в цьому залі ми раді бачити строгих і ласкавих , мудрих і чуйних, тих, хто веде нас скрізь роки дитинства та юності , хто вкладає у кожного з нас знання , частку свого серця , хто дарує нам своє людське тепло, свою любов!

Сценарій свята випускного вечора для учнів 66 класу допоможе організаторам подібних форм роботи підготувати цікаву й змістовну програму урочистої частини та привітально-розважальної.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.