http://ontaninza.blogspot.com/ Зарубіжна література 4 класс мовчун

Зарубіжна література 4 класс мовчун

загальнокультурної компетентності – дотримуватися норм усного і писемного мовлення, давати повну і чітку відповідь

вчити визначати тему і мету тексту,добирати заголовок розвивати вміння складати речення зі слів, поширювати речення вчити слова, близькі за значенням, збагачувати словник учнів, інтерес до вивчення рідної мови.

таблицю. З яких частин вона складається?Прочитайте розміщений в останній колонці текст. Добери до нього заголовок.

Так, дійсно, сьогодні ми помандруємо до прекрасної країни Мови. (Слайд 8). Але для цього нам потрібно пройти ось таке випробовування: виконати тестову перевірку.(Слайди 9-5)

Дуже важко зацікавити дітей звичайними письмовими завданнями. Заняття педагога дуже цікаве, диференційоване. Завдання підібрані вдало і доповнюють одне одного. Великий плюс за наявність презентації.

Щойно зазеленіла на подвір’ї трава, а ця рослина вже зацвіла. Золотаво усміхається до нас ніби запитує: “ Впізнаєте?”. Кульбаба – трав’яниста рослина. Це така квітка, яку ніхто не сіє, а вона все одно не переводиться. Квіти в неї жовті, 7-8 см у діаметрі. Стебло безлисте, гладке. Росте вона всюди: на луках, лісових галявинах, узбіччях доріг, у садках, парках, дворах. Лист зеленого кольору, довгастої форми, зібрані в прикореневу розетку, рівностоячі або частково пониклі.

Чергова публікація Олени Федорівни знову порадувала: методично правильно складений конспект, грамотно підібрані інтерактивні форми роботи та різноманітні диференційовані завдання, чудова наочність у виді презентації і неабияка майстерність вчителя,- все свідчить, що урок вдався на славу!

Олено Федорівно, дуже гарний урок, цікаво було , мабуть, і створювати вам презентацію і працювати дітям на уроці: кольорово, творчо, інформаційно. Все розписано вам!

Підпишіться на нашу розсилку актуальних грантових можливостей тижня і отримайте запис вебінару 8775 Зарубіжна грантова програма: 6 фіок успішного аплікаційного процесу 8776 в подарунок!

Урок розвитку мовлення в 8 класі за підручником Вашуленко . 8775 Про що говорить заголовок 8776 . План-конспект і презентація.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.