http://ontaninza.blogspot.com/ Вчитель вчителю 3 класс літературне читання

Вчитель вчителю 3 класс літературне читання

г ромадянськ ої компетентності    виховувати почуття захоплення природою рідного краю вчити  берегти навколишнє середовище.

Якщо хлопця, юнака, чоловіка чи поважного старця в Україні хочуть похвалити, то кажуть "справжній козак". Історія Гетьманщини та Козацької держави досі оповита тайнами. Але одне ми знаємо точно - небуло хоробріших і розумніших воїнів, не було більших патріотів у цілому світі, ніж українські козаки. Про козаків-характерників ходять легенди. Про нездоланних отаманів і гетьманів написані книги, поеми, картини, опери. Імена славних козаків носять міста і села, вулиці і сквери по всьому світу, де тільки є українці.

Руханка «Олімпійський Рух» : протягом 85 секунд діти мають об’єднатися у п`ять групи за кольорами, допомагаючи один одному знайти свій колір(після чого кожна команда одержує футболки свого кольору, і розходиться по своїм робочим місцям).

Але люди поступово забруднювали їх. У стародавньому Києві було багато чудових річок. Зникають річки і бідніє наша прекрасна Земля. І частина річок зникла.

Зміст уроку сприяє розвитку в учнів інтересу до Олімпійських ігор, їх символіки. Учитель доречно застосовує інтерактивні методи навчання, раціонально розподіляє час. Тема, що вивчається, актуальна й має зв 8767 язок із життям. Дякую!

Мета : Познайомити учнів з олімпійською символікою. Підвищення інтересу учнів до пізнання світу спорту, залучення до олімпійського руху.

р. після 67:55 курс відкриється на платформі. Ви отримаєте доступ до перших описових матеріалів та інструкції з користування платформою, а також до форуму, де зможете почати знайомство з учасниками курсу та експертами. Матеріали курсу доступні цілодобово, і Ви можете їх переглядати у зручний для вас час.

Директор школи: _____________________ П.І.Б

Цікаво восени в лісі. Ось прилетіла сойка і сіла на пеньок. Вона принесла в дзьобі жолудь. Почала  ховати його під коріння.

Під час навчання передбачається виконання різноманітних теоретичних і практичних завдань, результати яких впливають на отримання електронного сертифікату. У разі успішного проходження курсу, його наявність буде обов’язковою для тих, хто набирає 6 клас, і він зараховуватиметься як підвищення кваліфікації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.