http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз з математики 3-класс рівкінд

Гдз з математики 3-класс рівкінд

Веселун. Зачекай. Краще хай казкові люди Нам розкажуть, що як буде! Звучить циганська музика Циганка. Гей! Мої «чавели» милі!     Входять циганочки Пісню заспіваємо, Що на нас усіх чекає – Зараз нагадаємо!

небі метушня і рух – Янголята працю мають: От, одні несуть кожух Для Святого Миколая. 5.Інші лагодять санки, Навантажують  дарунки, Світять край шляху зірки

Петрик: ( У руках у нього іграшка , якій він приділяє всю увагу ). Ти думаєш, що це так           легко. Добре вам всім старшим говорити. Таблицю множення ви всі знаєте напам’ять. А я ось її ніяк не покладу у свою голову. Не хочу більше працювати! Голова в мене болить.

У мене пропозиція. Кожний рік Святий Миколай приносить нам подарунки за добрі вчинки. А давайте і ми зробимо йому подарунок.

Прийде Святий Миколай! 7 астроном. Бо Святого Миколая Цілий рік жде дітвора, Тож йому Зима-красуня Шлях сріблястий простеля!

Збірник завдань Біологія 9 клас Костильов . ДПА 7568 вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Збірник підсумкових контрольних робіт Математика 9 клас Корчевська О. ДПА 7568 вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Пісня  «Миколай крокує» Звучить гучна музика. Гаснуть свічки. 6 ангел. Діти, діти, що за сила Зірки ясні погасила? 7 ангел. Що за темний дух гуде, Світло вірним заступає?

Звичайна кімнатна обстановка. По середині  кімнати стіл ,крісла. На стіні портрет Шевченка,а на другій (по можливості образ св. Миколая ). За столом сидять Марійка,Оля і Петрик і готують уроки.

Згідно з карпатською легендою, святий так сильно молився в церкві за знедолених, що золота корона сама впала йому на голову.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.