http://ontaninza.blogspot.com/ Реферат на тему місто львів для 3 класу

Реферат на тему місто львів для 3 класу

X і д. Вихователь виставляє на гірці іграшки в один ряд, пропонує дітям полічити їх і заплющити очі. Потім змінює просторове розміщення іграшок (наприклад, 7 внизу і З— вгорі). За сигналом діти розплющують очі і говорять, що змінилось. Потім вихователь може забрати іграшку (або декілька), діти називають, як змінилась кількість іграшок.

Яка іграшка захована? . .78

Знайди товстий (тонкий) предмет .85

Завдання. Уточнити уявлення дітей про частини доби, про зміст діяльності дітей і дорослих в різні части­ни доби вправляти у розрізненні понять «вчора», «сьогод­ні», «завтра».

Варіант 7: вихователь або хтось із дітей приду­мують початок речення, а всі інші — кінець (правдопо­дібний або неправдоподібний).

Хокей ..58

У посібнику подається система проведення дидактичних ігор з формування елементарних математичних уявлень у дітей від З до 7 років. Автори звертають особливу увагу на питання організації І ме­тодики проведення ігор.

Що змінилось? . ..57

Виконай завдання . 96

Після цього починається гра діти по черзі заплю­щують очі, вихователь кладе їм в долоньку кульку, а вони повинні сказати, велика кулька чи маленька.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.