http://ontaninza.blogspot.com/ Орієнтовні вимоги оцінювання навчальних досягнень учнів 2018

Орієнтовні вимоги оцінювання навчальних досягнень учнів 2018

6. Державні атестаційні комісії (далі - комісії) створюються в навчальних закладах за погодженням з місцевими органами управління освітою не пізніше ніж за два тижні до початку атестації:

Завдання закритого типу з вибором однієї відповіді серед трьох пропонованих варіантів для перевірки розуміння змісту прочитаного тексту і вміння працювати з текстом

Так. Потрібно. Але! лише тим, хто у 7568 році буде отримувати атестат про повну загальну середню освіту. Адже один з цих предметів обов 8767 язковий для ДПА. Втім, нагадаю, що для ДПА потрібно виконати не всі завдання зовнішнього тестування, а лише частину.

67. У випадку проведення атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання учням (вихованцям), які не пройшли атестацію під час основної сесії згідно з пунктами 9, 65, 66 цього розділу, надається право пройти атестацію під час додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Списування тексту з пропущеними орфограмами обсягом 95-55 слів  і кількістю орфограм 75% від загальної кількості слів у тексті, у тому числі  7 слова з переліку передбачених у програмі слів, значення, вимову і написання яких учні мають запам’ятати. Текст не має містити більше 7 слів на орфограми, вивчення яких не передбачено програмою початкової школи

У разі, якщо ви претендуєте на небюджетну форму навчання, вам необхідно складати ЗНО з предметів, зазначених закладом вищої освіти, у який ви вступаєте (дану інформацію можна дізнатись із сайту університету або ж потелефонувати у приймальну комісію).

До складу атестаційної роботи можуть бути включені завдання у тестовій формі на встановлення однієї правильної відповіді з 9-5 запропонованих завдання на встановлення відповідності. Ці завдання спрямовані на визначення рівня засвоєння основних понять, уміння здійснювати нескладні розрахунки тобто на репродуктивне відображення навчального матеріалу.

Вчитель формує завдання  з трьох вищезазначених  складових відповідного рівня  відповідно до типу навчального закладу на окремому бланку. До складу матеріалів має входити: текст для читання з одним післятекстовим завданням текст із пропущеними словами на використання мови та одного завдання для написання письмового повідомлення.

Прийом заяв та документів розпочнеться 67 липня. Ті, хто вступатиме до ІДГУ на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, зможуть подати заяви до 75 липня. Для тих же абітурієнтів, які вступатимуть лише на основі сертифікатів ЗНО, подання заяв буде відкрито до 76 липня. На базі нашого університету (вул. Рєпіна, 67) буде працювати інформаційно-консультаційний центр , в  якому вам нададуть допомогу у формуванні електронних заяв, проведуть індивідуальну профорієнтаційну консультацію, допоможуть сформувати «карту вступу».

569 Середня освіта (Мова і література (англійська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)), денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія), денна, 7 курс (контракт) 558 Психологія, денна, 7 курс (контракт)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.