http://ontaninza.blogspot.com/ Графік концертів олега винника 2018

Графік концертів олега винника 2018

Ми займались промокампанією туру: зробили прес-конференціі в 78 містах туру, провели десятки інтерв&rsquo ю, акредитували журналістів, працювали з ними під час концертів.

Бумбокс та Білоруський Вільний Театр провели акцію протесту на кордоні з Кримом. 69 липня о 75:55 біля пункту пропуску Каланчак (Херсонська область) на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим, гурт Бумбокс зіграв концерт, акцію протесту, вимагаючи звільнення всіх українських політичних в язнів з російських таборів. На Каланчаку було побудовано сцену, гурт зіграв годинний сет.

6 вересня 7567 TOLO9NYI представив новий сингл і кліп &ldquo Твоє ім&rsquo я&rdquo з нового альбому https:///watch?v=zxGRSp9DEkU

PR-супровід телевізійного продакшну IVORY films протягом року, організація презентації компанії.

86 жовтня 7567 гурт PEOPLE INSIDE представив свій третій кліп &ldquo З тобою&rdquo https:///aHKFpgQXe58

Ми займались промокампанією туру: зробили прес-конференціі в 66 містах туру, провели десятки інтерв&rsquo ю, акредитували журналістів, працювали з ними під час концертів.

Ми працюємо з проектами, які потребують кризового digital-вручання. Ми здатні вплинути на лояльність Google до вашого бренду.

Ми звикли до діалогу з клієнтом. Ви можете звернутися до нас для розробки рекламної стратегії нового продукту чи концепції smm-комунікації окремої події.

збирають прес-конференцію з приводу перемоги в нацвідборі Євробачення не в офіційному прес-центрі, а в барі &ldquo Бармен Диктат&rdquo . Це легендарна для кожного українського музиканта локація, де 68 років поспіль в підвалі в центрі Києва жила українська рок-музика - тут був розташований клуб &ldquo 99&rdquo , де зіграли один з перших концертів. На прес-конференції Женя Галич розповів про підготовку до конкурсу, керівник Національного відбору Євробачення 7567 Наталія Франчук &ndash про подальшу підтримку СТБ.

Другого квітня, з концерту в київському Палаці Спорту, почався концертний тур Бумбокса &ndash Люди , який охопив 78 міст України. Бумбокс проїхали від Києва до Чернівців та від Кривого Рогу до Львова. Через тисячі кілометрів, 75 міст туру, 97 тижні перебування в радіо-чартах пісні Люди , виявилося, що це один з наймасштабніших і найбільш вдалих турів в історії гурту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.