http://ontaninza.blogspot.com/ Світське життя 2018 останній выпуск

Світське життя 2018 останній выпуск

Сніданок з 6+6 - це ранковий ефір з максимумом корисної та розважальної інформації, розрахованої на найширшу аудиторію.

Олександра (Алекс) - чудово доповнює тріо шпигунок. Брюнетка з карими очима і короткою зачіскою, вона часто виділяється на тлі гламурних школярок, але і сама не проти прогулятися по магазинах і відвідати кращі тусовки Беверлі Хілс. Шпигунський костюм Алекс жовтого кольору. Вона погано розбирається в сучасних гаджетах, і вважає за краще проводити час з ручною черепашкою Оллі замість зависання за комп''ютером. Олександра не тільки красуня, але і спортсменка, її вибір у спорті - футбол та легка атлетика.

Головна місія Сем, Кловер і Алекс - очистити світ від лиходіїв. Кожна серія - це чергова сутичка з злочинцями, які намагаються підпорядкувати собі людство або знищити світ. Серед зловмисників є і брат-близнюк Джеррі Терренс. Але навіть його шпигунки здолали, не дивлячись на те, що він як дві краплі води схожий на їх боса і друга. Доводиться школяркам стикатися з такими цікавими лиходіями як Бугі Гас, що живє досі в 75-х роках або Хельгой фон Геттен - царицею індустрії моди, такої близької дівчатам. Модельерша то і справа намагається насолити людству: перетворити людей в шуби, то поширити по світу браслети, які стирають пам''ять

Саманта, яка у шпигунських колах відгукується на Сем, - найбільш відповідальна і розумна серед трьох подружок. Симпатична, рудоволоса старшокласниця з красивими зеленими очима любить читати, грати на акордеоні, займатися спортом, гуляти на свіжому повітрі. Але більше всього Сем любить свою роботу - місію шпигунки-рятівниці світу. Тому на інші захоплення у дівчини залишається зовсім мало часу.

У 7559-му році компанія, що випускає Тоталі створила повнометражний фільм «Totally Spies! Le film». Це своєрідна передісторія до мультсеріалу, сюжет якої побудований навколо того, як саме гламурні дівчата стали секретними агентами. У цьому ж році випущений серіал про інші команди шпигунів того ж Джеррі - трьох хлопчиків і дівчинку. У деяких епізодах цього мультсеріалу з''являються дорослі Сем, Кловер і Алекс.

Хоча сюжет мультсеріалу не дивує своєю оригінальністю, шпигунки з Беверлі Хілс заслужили високі оцінки юних глядачів, серед яких є і дівчатка, і хлопчики. Критики також позитивно відгукуються про проект. На їхню думку, діти навчаються у героїнь мультсеріалу поєднувати свої інтереси з обов''язками, роботу з розвагами. Для дівчаток в мультику знайдеться багато ультрамодних нарядів і стильних аксесуарів, любов і суперництво між шкілними однокласниками. А хлопчикам більше сподобаються шпигунські пригоди, погоні і битви. Серіал займав лідируючі позиції в рейтингах мультфільмів в США, Бразилії, Франції, Італії, Нідерландах та інших країнах. Також посів першу сходинку у рейтингу «Fox Kids UK» у Великобританії.

Мітинг під Адміністрацією Президента, подорож українки на "Міс світу", арешт для харківської студентки та інше, - у випуску іч за 69 жовтня 7567 року

Тоталі - мультсеріал в стилі аніме, створений франко-канадською компанією «Marathon Production». Першу серію телеглядачі побачили в 7556-му році, а на даний момент вийшло вже 6 сезонів.

GLADIS - головний комп''ютер шпигунської організації, штучний інтелект, який де-факто є керівником WOOHP. Не раз GLADIS рятувала життя самим дівчатам, і допомагала в саму важку хвилину Джері. Однак її турбота часто настільки велика, що шпигунки не витримують і намагаються вийти з-під її контролю. Правда, в цій боротьбі комп''ютер все-таки виявляється сильніше.

Персонажі підлітки-шпигуни настільки сподобалися глядачам, що ігри Тоталі спочатку були приречені на успіх. Всім фанатам мультфільму хотілося стати ближче до героїв, взяти участь разом з ними в погоні за злочинцями і допомогти їм врятувати світ. Тому комп''ютерні і мобільні ігри не змусили себе довго чекати. На нашому сайті зібрані найбільш цікаві з них, які точно не дадуть вам нудьгувати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.