http://ontaninza.blogspot.com/ Кохана ми вбиваємо дітей 2018 кривой рог

Кохана ми вбиваємо дітей 2018 кривой рог

До 6 серпня планується внести зміни до штатних нормативів навчальних закладів в частині доповнення штатів навчальних закладів посадами практичних психологів та соціальних педагогів.

До 6 липня цього року Інститут модернізації змісту освіти має розробити План заходів щодо підвищення ефективності діяльності та удосконалення науково-методичного забезпечення психологічної служби системи освіти на 7567-7575 роки.

Інституту модернізації змісту освіти разом із заінтересованими структурними підрозділами Міносвіти, а також місцевими органами управління освітою та обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти доручено розробити та провести громадське обговорення нову редакцію Положення про психологічну службу системи освіти України. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Також буде розроблена система показників розвитку психологічної служби системи освіти та здійснено збір, опрацювання та аналіз статистичних показників в розрізі типів навчальних закладів та регіонів на початок 7567/68 навчального року.

Згідно з документом, робота з розробки та громадського обговорення нового Положення має бути завершена не пізніше 6 червня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.