http://ontaninza.blogspot.com/ Кпі списки рекомендованих до зараху вання магістратура право 2018

Кпі списки рекомендованих до зараху вання магістратура право 2018

Україна, м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 7 ( місцерозташування , графік роботи ) При використанні матеріалів гіперпосилання на ресурс обов''язкове

Після виконання вступником вимог до зарахування, керівник вищого навчального закладу на підставі рішення приймальної комісії про рекомендування до зарахування на навчання видає наказ про зарахування на навчання такого вступника, на підставі якого уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на «Включено до наказу».

На підставі рішення приймальної комісії вищого навчального закладу про допущення чи недопущення вступника до участі у конкурсному відборі для вступу до вищого навчального закладу уповноважена особа встановлює електронній заяві вступника статуси «Допущено до конкурсу» або «Відмовлено вищим навчальним закладом» (із зазначенням причини відмови).

Після заповнення зазначеної інформації проводиться перевірка даних вступника та у разі збігу даних у документах вступник отримує на вказану ним адресу електронної пошти повідомлення для активації особистого електронного кабінету вступника.

Після подання електронної заяви, подана вступником електронна заява відразу відображається у вищому навчальному закладі, обраному вступником. У цей момент електронна заява отримує статус «Зареєстровано в Єдиній базі».

9. Директорату вищої освіти і освіти дорослих (Рибалко А. В.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.

Якщо вступника рекомендовано до зарахування за державним замовленням, статус електронної заяви змінюється зі статусу «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано до зарахування».

Подану електронну заяву може бути скасовано вступником в особистому електронному кабінеті. При цьому електронній заяві встановлюється один із статусів:

7. Затвердити Порядок подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти України в 7569 році, що додається.

Щиро запрошуємо Вас на презентацію студентських програм, яка відбудеться 79 жовтня о 66:55 за адресою вул. Політехнічна 66/9, 67 корпус, 967 ауд.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.