http://ontaninza.blogspot.com/ Календарно тематичне планування з математики 2018 істер

Календарно тематичне планування з математики 2018 істер

Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам''ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення нових проектів, ідей, на подорожі або отримання будь-якого іншого цінного досвіду.

. 7567 року учні 65-х класів відзначали День Українського козацтва у навчальній грі - історично-математичному квесті "Козацькі мандри". Кошові отамани спочатку розповіли про цікаві факти з життя Байди Вишневецького, Северина Наливайка, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи та Івана Сірка. Імена цих славних козаків були присвоєні командам, які вступили в боротьбу за першість, долаючи "дніпровські пороги". У якості таких перешкод виступили локації квесту, на яких команди розв*язували задачі з математики. Правильність їх роботи оцінювала пара експертів - учитель і учень. Задачі були укладені таким чином, щоб правильний розвязок вказував номер наступного кабінету, в якому потрібно долати наступний "поргіг".

Перемогу із часом 69 хв. 69 сек. та результатом 965 балів (із 555 можливих) виборола команда імені Байди Вишневецького (кошовий отаман - Володимир Рябоконь ). Всі учасники цієїє команди отримають по одному додатковому балу до тематичної контрольної роботи з алгебри та з історії України. Вітаємо переможців!

59 грудня 7567 року відбувся І тур (контрольна робота) І (міського) етапу конкурсу-захисту робіт учасників МАН України. Публікуємо умови та розв*язки контрольної роботи з математики.

Якщо хлопця, юнака, чоловіка чи поважного старця в Україні хочуть похвалити, то кажуть "справжній козак". Історія Гетьманщини та Козацької держави досі оповита тайнами. Але одне ми знаємо точно - небуло хоробріших і розумніших воїнів, не було більших патріотів у цілому світі, ніж українські козаки. Про козаків-характерників ходять легенди. Про нездоланних отаманів і гетьманів написані книги, поеми, картини, опери. Імена славних козаків носять міста і села, вулиці і сквери по всьому світу, де тільки є українці.

Посібники "Алгебра. Уроки. 9 клас. І семестр" та "Алгебра. Уроки. 9 клас. ІІ семестр" (серія "Математика. Бібліотека") допоможуть вчителеві під час підготовки та проведення уроків алгебри в 9-му класі відповідно до нової програми з математики.

Окрему подяку висловлюю своїм колегам - вчителям різних предметів, які разом з учнями-експертами справедливо оцінювали роботу команд на локаціях та забезпечували їм умови для роботи. Це Анатолій Михайлович Бабенко, Людмила Іванівна Олійник, Валентина Максимівна Олійник, Олексій Григорович Грищенко, Олександра Павлівна Прохацька, Тетяна Василівна Пустовіт, Артур Олексійович Дворнік, Лариса Георгіївна Константиненко, Олена Анатоліївна Яценко, Людмила Михайлівна Білик. Щиро дякую за допомогу!

Дана презентація допоможе учням краще засвоїти лексику за темою "Doing Chores". Крім того вона активізує навички учнів у вживанні неозначених займенників "some", "any" та розвиває навички письма.

57 грудня 7567 року був проведений ІІ (міський) етап Всеукаїнської олімпіади з математики. Для бажаючих ознайомитись із завданнями та відповідями до них, розміщуємо ці матеріали тут.

ДОБРОГО ВЕЧОРА! ПІДКАЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НАДРУКУВАТИСЯ НА ВАШОМУ САЙТІ ТА ОТРИМАТИ СЕРТИФІКАТ ЗА ПУБЛІКАЦІЮ?! ДЯКУЮ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.