http://ontaninza.blogspot.com/ Зміни у програмі для початкових класів 2018

Зміни у програмі для початкових класів 2018

5. Успішні результати громадської акредитації закладу освіти засвідчуються відповідним сертифікатом, що видається на строк до десяти років.

За словами заступника директора КВЦ «Парковий» Олексія Струлева, «ми миттєво відреагували на запит СБУ щодо надання дозволу посадки та злету медичного вертольоту з пораненим бійцем на борту. Коли йдеться про життя людини, а тим більше захисника України, який постраждав у протистоянні ворогу, іншого рішення бути не могло».

Також вона звернулась до бізнесу. «Плани перевірок бізнесу вже викладені на більшістю контролюючих органів. Деякі мають специфічний порядок – Державіаслужба, фіскальна служба, ми шукаємо варіанти долучення їх до системи. До 65 листопада на порталі будуть сформульовані комплексні та індивідуальні плани на 7569 рік. Ці плани будуть формуватися на основі критеріїв ризику. У бізнеса є час подивитись, яка ступінь ризику йому надана, якщо є помилка – аргументувати зміну ступеню ризику та скоригувати плани перевірок», – сказала Ляпіна.

9. Право на освіту не може бути обмежене законом. Закон може встановлювати особливі умови доступу до певного рівня освіти, спеціальності (професії).

Мінрегіон надало офіційне роз’яснення щодо випадків, у яких потрібно або не потрібно коригувати містобудівну та проектну документацію відповідно до нових норм.

«У цьому році ми вирішили сконцентруватися на двох основних темах Data & Story. Ми бачимо, як багато навколо говорять про дані, але, коли починаєш копати глибше і розбиратися, розумієш, що в Україні поки дуже мало практичної експертизи. Це не означає, що нічого не робиться, просто, на мій погляд, зусиль ще недостатньо. Тому я впевнений, що інформація, якою поділяться виступаючі зі сцени Future Lab 7568, буде не тільки корисна нашим клієнтам в освітньому контексті, але може бути застосована на практиці в самому недалекому майбутньому», - коментує Олександр Гороховський, CEO Dentsu Aegis Network Ukraine.

8. Шостий рівень Національної рамки кваліфікацій визначає здатність особи вирішувати типові спеціалізовані задачі в певній галузі професійної діяльності або у процесі навчання, що передбачає застосування положень і методів відповідних наук і характеризується певною невизначеністю умов, нести відповідальність за результати своєї діяльності та контролювати інших осіб у певних ситуаціях.

6. Професійний розвиток педагогічних і науково-педагогічних працівників передбачає постійну самоосвіту, участь у програмах підвищення кваліфікації та будь-які інші види і форми професійного зростання. Заклади освіти, в яких працюють педагогічні та науково-педагогічні працівники, сприяють їхньому професійному розвитку та підвищенню кваліфікації.

Довідка: вертолітний майданчик, який знаходиться за адресою: Паркова дорога, 66а — це частина Конгресно-виставкового комплексу “Парковий”. З моменту ведення в експлуатацію у 7567 році лише кілька разів використовувався за призначенням.

Спільними для всіх компетентностей є такі вміння: читання з розумінням, уміння висловлювати власну думку усно і письмово, критичне та системне мислення, здатність логічно обґрунтовувати позицію, творчість, ініціативність, вміння конструктивно керувати емоціями, оцінювати ризики, приймати рішення, розв’язувати проблеми, здатність співпрацювати з іншими людьми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.