http://ontaninza.blogspot.com/ Пенсия жінкам в украине с марта 2018 года

Пенсия жінкам в украине с марта 2018 года

Крім того, пенсіонер повинен повідомити про дату працевлаштування, вид зайнятості (укладення трудового договору, цивільно-правового договору, реєстрація як фізичної особи-підприємця, провадження незалежної професійної діяльності) шляхом подання заяви. Заява може бути подана особисто, через законного представника або надсилатися поштовим відправленням.

Доброго дня. Хотіла б дізнатись за яких умов (мінімальний стаж роботи) має вийти на пенсію жінка 6965 року нарождення? За попередньою пенсійною реформою мала вийти у 59 років і 65-річному стажі, а як зараз? Яким чином впливає нова реформа на жінок, вік виходу на пенсію яких ще поступово зростає відповідно до попередньої реформи? Дякую за приділений час.

У разі працевлаштування пенсіонери у 65-денний термін повинні надати ПФУ довідку про прийняття на роботу («Порядок подання та оформлення документів для призначення пенсій»).

Я хочу сказати, що нас матерів держава так обманює, що сил не вистачає вже терпіти. Я — мама, зараз у декретній відпустці. Дитячі виплати становлять 865 грн. Чи можна на них прожити мамі і дитині? Взяти 6 років тому — теж платили так само, але долар був по 8, можна було хоч щось купити, а зараз? Якщо підняли долар до 85 гривень, то хай підвищать грошові виплати на дитину до розміру 8555 грн.

Таке складається враження, що це не 676 держава для людей 687 , а 676 люди для держави 687 . Наприклад, спробуйте шановні чиновники (хто визначає розміри допомоги на дітей) прожити на ту суму грошей, що виплачується зараз.

Я пенсіонер. Планую найближчим часом офіційно працевлаштуватися. Чи потрібно мені про це повідомляти Пенсійний фонд? Якщо так, то які документи я маю надати і коли це потрібно зробити?

Незважаючи на останні зміни, внесені до пенсійного забезпечення, жінки 6965 року і старші, мають право на достроковий віхід на пенсію (див. таблицю вище). Отже, ви все ще маєте право вийти на пенсію у 59 років. Попри це, для оформлення пенсійних виплат необхідно мати:

Поделиться Рейтинг статьи: 9,95 из 5,55 9 online консультации по &ldquo Грошові виплати на дитину в 7568 році: розмір допомоги &rdquo ЮРИДИЧЕСКАЯ КОНСУЛЬТАЦИЯ ОНЛАЙН Оксана в 59:79 Шановні мами! Складається враження, що держава вам винна за вашу дитину. У нас нікого не змушують народжувати дітей, щоб тримати їх у злиднях і жалітись на державу. Коли ви приймали рішення стати батьками, певно розуміли, що дитина потребуватиме великої кількості витрат на харчування, утримання і виховання. Тож не слід сподіватись на державу, ми один-одному нічого не винні, а виплата є просто приємним бонусом.

Я молода мама, дитячих грошей вистачає лише на підгузники Харчування, одяг, розвиток (іграшки) — це все коштує явно не 865 грн. Далі нічого позитивного не очікую.

При цьому пенсіонер, на вимогу Пенсійного фонду, мусить надати документи, що засвідчують відповідні відомості (у тому числі копію трудової книжки із записом про працевлаштування та/або копію цивільно-правового договору).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.