http://ontaninza.blogspot.com/ Коблево отдых 2018 цены частный сектор на берегу моря отзывы ів

Коблево отдых 2018 цены частный сектор на берегу моря отзывы ів

Поряд з базою кафетерій-магазин 676 Дружба 687 і міні-ринок. У 65 хвилинах ходьби сучасний аквапарк «Аттика» для відпочинку всієї родини ( Очаків відпочинок ). На Чорноморській косі працює велика кількість барів, дискотек, водних розваг, де кожен член вашої родини знайде собі відпочинок до душі.

Ми були з маленькими дітьми по 8 роки, то не всю їжу з їх кухні можна їсти дітям, супи дуже жирні і з приправами. Готувати самому не завжди виходить, так як на кухні дуже жарко і тільки дві плити, але дуже виручала мультиварка. Ніде немає мікрохвильовки, розігріти їжу теж складно.

Територія супер, зелень всюди, як жива так і штучна, дитячий майданчик, лабіринт, хоч і платний, басейн великий і чистий.

Розміщення гостей , за їх бажанням можливо в спальних корпусах або дерев 8767 яних котеджах в 7-х, 8-х, 9-х місцевих номерах люкс. У стандартному номері є телевізор, холодильник, WI-FI, кондиціонер за запитом, дитяче ліжечко для дітей до 8-х років за запитом. База має автономне енерго і водопостачання. На території є: • Безкоштовна автомобільна стоянка, що охороняється • Дитячий майданчик • Теніс • Бильард • Місце для самостійного приготування страв на

Понравилось почти все, только никакой завтрак в стоимость не входит (хозяйка сказала, что это ошибка исправьте, пожалуйста). Отдельное спасибо работникам кафе.

Relax cheaply on the Black Sea Базы отдыха в Очакове Відпочити недорого на Чорному морі Гостиницы в Очакове Заказать сауну в Очакове Заказать такси в Очакове Недорогой отдых на море Отдохнути недорого в Очакове Отдохнуть недорого на Черном море Отдых на море с детьми Пансионаты в Очакове Праздники в Очакове Санатории в Очакове Частный сектор в Очакове

Переживали, чим годувати дитину, набрали овочів, круп, мультиварку, але хочеться від цього відпочити. Ми спробували блюда з кафе. Це смакота! Сирники справжні, де більше творогу, ніж всього іншого. Все свіже, щойно приготоване. Страви на різні смаки, навіть биточки з ананасами. Дитина у мене їла все, а я тільки супчики готувала, бо там вони смачні, наваристі, але для дитини я і вдома суп готую дієтичний.

База відпочинку «Троянда» розташована на узбережжі, що омивається Чорним морем і Березанским лиманом це затишна, зелена територія, віддалена від міської суєти. Прекрасне місце для відновлення сил і оздоровлення організму.

Дякуємо за приємний домашній відпочинок, ми вже знову хочемо до вас. По дорозі додому мій синок сказав, що хочу додому в Кирилівку.

На территории чистота, отношение персонала доброжелательное. Кушали в кафе 65 метров от номера, кухня нормальная, цены доступные.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.