http://ontaninza.blogspot.com/ Рейтинг абітурієнта 2018

Рейтинг абітурієнта 2018

Постанова Кабінету Міністрів України "Про організацію проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою" №856 від

Толерантність – привілей сильних і розумних Міжнародний День толерантності в Україні став набувати широкої популярності. Ухвалена цього дня Декларація принципів терпимості трактує рівність усіх людей, незалежно від їх віросповідання, етносу та кольору шкіри

В. Карандій: – Відпрацювати у визначений спосіб і метод в умовах реального часу матеріал, який пропонується відповідно до програми.

Умови прийому до вищих навчальних закладів затверджені Міністерством освіти і науки ви можете переглянути за наступним посиланням.

Уже ведеться інвентаризація обладнання, що відповідає вимогам, сформульованим наказом МОН. Інвентаризують його придатність до відповідної роботи, його кількість згідно із плановою мережею аудиторій. Сьогодні є досить потужний ресурс – це субвенції, які надходять на оновлення матеріальної бази. Ми пропонуємо МОН віднести витрати на придбання необхідної кількості обладнання там, де не вистачає, саме за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Кафедра "Економіки підприємств,бізнес-адміністрування та регіонального розвитку" зайняла перше місце серед кафедр університету у рейтинговому списку

Відповідно до Умов прийому, після завершення строків подання заяв абітурієнтами, у кожному навчальному закладі формується рейтинговий список абітурієнтів за кожною окремою спеціальністю, що буде автоматично скоригований у відповідності до зазначених абітурієнтами пріоритетів.

Таким чином, першого серпня абітурієнти з найвищими балами отримають право вступу на бюджет тільки на одну з семи спеціальностей з найвищим пріоритетом і матимуть час до 6 серпня для подання оригіналів документів до вищого навчального закладу, де вони рекомендовані до зарахування.

За попередньою інформацією, напруження в отриманні необхідної техніки немає, обласні органи управління підтверджують те, що до моменту проведення тестування на початку червня 7568 року всі необхідні умови будуть створені.

Прийом абітурієнтів на навчання відбувається на підставі результатів ЗНО з трьох предметів (двох у випадку проведення творчого конкурсу у виші), у порядку та у строки визначені правилами прийому до вищих навчальних закладів України, що затверджуються Міністерством освіти та окремо кожним вищим навчальним закладом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.