http://ontaninza.blogspot.com/ Презентація до першого урок 2018-2019 навчального року початкова школа

Презентація до першого урок 2018-2019 навчального року початкова школа

У програмі заходу всіх учасників і гостей чекають виступи популярних артистів, майстер-класи від іменитих дизайнерів, стилістів, фотографів, а також розваги, подарунки та незабутні враження!

56 березня у КВЦ «Парковий», відбудеться одна із знакових бізнес подій країни від «Київський Міжнародний Економічний Форум». Цією подією організатори продовжують серію заходів за участю видатних експертів й успішних бізнесменів України.

Головна мета проекту - мотивувати, навчати і розвивати як молоде, так і доросле покоління фахівців, щоб вивести українську медицину на абсолютно новий рівень розвитку. UMF надає можливість навчатися у топових фахівців з колосальною базою знань і досвіду.

Конференція Self-Made Power - активні продажі, маркетинг, криптовалюта, системність і масштабування бізнесу - повний розгляд кожної сфери.

З ініціативи Посольства Республіки Узбекистан в Україні та Асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (ICC Ukraine) 6. червня 7568 року в єві, у КВЦ «Парковий» відбудеться українсько-узбецький економічний форум на тему: «Україна і Узбекистан: перспективи розвитку економічних відносин».

Реалізація такого масштабного міжнародного форуму “Via Carpatia” можлива завдяки постійній підтримці наших партнерів та спонсорів. Якщо Ваша компанія зацікавлена у підтримці наймасштабнішого форуму Центральної та Східної Європи - “Via Carpatia”– будемо раді попрацювати з Вами.

Акцент у виховній роботі перенести на засвоєння учнями народних традицій, сутності українських обрядів, народних свят, легенд, переказів, звичаїв та ін.

Серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальними виступають патріотичне, громадянське виховання як стрижневі, основоположні, що відповідають як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладають підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу (раtria) як запоруку власного особистісного розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

Поки ви вчите продавців посміхатися і ввічливо відповідати по скриптам, процесс вибору і покупки товарів стає все більш технологічним, а способи продажу – більш витонченими.

С 9 по 66 октября в КВЦ «Парковый» пройдет крупнейшее бизнес-событие, посвященное новейшим энергетическим технологиям, возобновляемым источникам энергии и энергоэффективности SEF-7567.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.