http://ontaninza.blogspot.com/ Календарне планування фізика 2018-2019

Календарне планування фізика 2018-2019

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 9 клас» (авт. Лебедь .)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.)

Матеріал містить конспект уроку з образотворчого мистецтва для 6 класу з теми "Нетрадиційні способи малювання весняних квітів"

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 9 клас» (авт. Браун Є. Л.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 9 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.)

Матеріал для узагальнення та перевірки знань, умінь та навичок учнів 7 класів з фізики по новій програмі. Контрольні роботи містять різнорівневі завдання, що дає можливість особистістого підходу до навчання.

Дана презентація допоможе учням краще засвоїти лексику за темою "Doing Chores". Крім того вона активізує навички учнів у вживанні неозначених займенників "some", "any" та розвиває навички письма.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.