http://ontaninza.blogspot.com/ Розробка першого уроку 2018-2019 навчального року в 1 класі

Розробка першого уроку 2018-2019 навчального року в 1 класі

Практика ЄСПЛ динамічно розвивається, постійно змінюється й національне правозастосування та законодавство. Тому ми пропонуємо вам унікальний «живий» відео журнал.

Проглянула сценарій свята 8775 В добру путь, випускники 8776 . Захід багатий і цікавий. Головне в теперішній час звертати увагу на те, яким це свято ,в тому числі і сценарій, видається добрим для випускників. Адже, це їх свято. Позитивним є те, що задіяно вчителів, батьків та випускників. Адже найвищими є результат у навчально-виховному процесі тоді, коли є взаємодія всіх трьох ланок. Важливо, коли це свято переплетено піснями, вдячністю випускників, словами подяки. Це я побачила у цьому сценарії. Як вчитель, вважаю, що для нас важливим є те, коли випускники щиро вдячні, коли вчитель був небайдужим, щирим і відвертим і це добро осіло в дитячих душах. Всім вчителям і автору бажаю здоров 8767 я і всілякого добра.

Онлайн-курс, що надихне тебе на розвиток власного потенціалу. У коротких відео курсу спікери поділяться історіями успіхів та невдач, а інтерактивні завдання допоможуть опанувати чотири лідерські навички.

Спецпроект з англійської мови на прикладі Past Simple. Короткі динамічні відео, які поєднують індуктивну та дедуктивну методики викладання теоретичні матеріали для вчителів, приклади тестів для учнів додаткові інформаційні ресурси та обговорення 79/7.

Ведучий: Церемонію вручення атестатів про повну загальну середню освіту проводить директор Гутянської ЗОШ В. М. Гуцал та заступник директора з навчально-виховної роботи Н. А. Близнюк.

Любов, ніжність і тепло струменять у кожному слові цього сценарію. Випускний свято довгожданне і відповідальне, а тому судити його завжди важко, бо кожен вчитель намагається створити щось цікаве, неповторне, неординарне.І у Любові Павлівни це вийшло на славу.

Сьогодні для вас настане історичний момент: ви отримаєте свій перший дорослий документ,здобутий трудом, який здавався недосяжним і неможливим.

Представляємо вам оновлені навчальні програми для основної школи, які затверджено Наказом МОН після публічного обговорення на нашій платформі. Наступний етап – розробка відеорекомендацій, які будуть розміщені у вільному доступі. Оновлюємо школу разом!

Учитель: Так, розпочинаємо урок. Відповідає…Так… Відповідати буде… Каплунівська Юлія. Розкажи про першу світову війну. Питання зрозуміле?

Безкоштовний сервіс для самостійної підготовки майбутніх абітурієнтів. Тести, підказки та авторські рішення кожного завдання. Просто спробуйте!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.