http://ontaninza.blogspot.com/ Проведення дпа у 2016 році

Проведення дпа у 2016 році

Окрему подяку висловлюю своїм колегам - вчителям різних предметів, які разом з учнями-експертами справедливо оцінювали роботу команд на локаціях та забезпечували їм умови для роботи. Це Анатолій Михайлович Бабенко, Людмила Іванівна Олійник, Валентина Максимівна Олійник, Олексій Григорович Грищенко, Олександра Павлівна Прохацька, Тетяна Василівна Пустовіт, Артур Олексійович Дворнік, Лариса Георгіївна Константиненко, Олена Анатоліївна Яценко, Людмила Михайлівна Білик. Щиро дякую за допомогу!

Діана Щур та Касьяненко Нікіта - учні 65-А класу Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів № 66 ім . Кириленка створили досконалі презентації , за допомогою яких пояснили своїм одноклалсниками, що таке гармонічні коливання, як визначити їх основні характеристики та як навчатись розв*язувати вправи із цієї теми. Їх однокласники зрозуміли. Якщо і ви скористаєтесь цими матеріалами, то також матимете міцні знання з цієї теми. Пишаюсь цими молодими людьми! Користуйтесь!

У 7567, 7568 роках як оцінки за ДПА зараховували результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів: українська мова і література (частина з української мови) математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) навчальний предмет за вибором випускника (математика, історія України, англійська, іспанська, німецька, російська, французька, мови, біологія, географія, фізика, хімія).

Наказ Міндоходів від № 865 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації про сплату збору на обов''язкове державне п. детальніше

ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання з 77 травня до 69 липня (основна і додаткова сесії) 7568 року.

Наш сайт вже вкотре радує випускників всіх класів чудовими зошитами та посібниками з відповідями для школярів абсолютно всіх шкіл нашої країни. Ви можете не сумніватись у тому чи знайдете потрібний собі зошит, адже тут є все і ми це гарантуємо. Розроблений сайт в електронному варіанті дозволить відкрити кожен збірник завдань абсолютно безкоштовно та без плати за реєстрацію. Погодьтесь, що це дуже зручно та економить ваш час та кошти на купівлю зошитів, якими ви скористаєтесь лише раз.

&ndash ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Особи з тимчасово неконтрольованих територій, які не мають можливості відправити документи поштою, повинні в установлений строк надіслати скан-копії фотокартки та реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в контрольно-інформаційному листі.

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Математика 9 клас Шевченко . ДПА 7568 (Ранок) вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Завдання для проведення ДПА укладають вчителі закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань, і затверджує керівник закладу освіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.