http://ontaninza.blogspot.com/ Графік зно 2016 офіційний сайт

Графік зно 2016 офіційний сайт

Оцінювання тестових завдань учасників ЗНО відбувається у два етапи. Спочатку розраховується сума тестових балів (у кожному предметі сума тестових балів різна), після цього розраховується рейтингова оцінка учасника тестування за шкалою від 655 до 755 балів. Рейтингова оцінка ЗНО є основною складовою формування конкурсного бала абітурієнта, який використовується вищими навчальними закладами при визначенні рейтингу вступників під час вступу.

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з математики, української мови та літератури, фізики відбудеться не пізніше 69 червня 7569 року оголошення результатів з іноземних мов та біології – не пізніше 75 червня 7569 року оголошення результатів з історії України, географії та хімії – не пізніше 75 червня 7569 року.

Апеляційні заяви  від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

69 листопада студенти групи ТХ-6-67 Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ разом з куратором Полупан Я.І. відвідали Харківський планетарій, де стали учасниками відео шоу «Від землі до небес».

Українська держава веде боротьбу за незалежність упродовж всієї своєї тисячолітньої історії. Герої минулих битв і герої війни з російським агресором, яка ведетться на сході країни сьогодні, варті пам*яті і наслідування прийдешніх поколінь. Слава Україні!

Українським центром оцінювання розробляються завдання кожного тесту, встановлюється час на виконання цих завдань, правила виконання цих завдань та система їх оцінювання.

р. В рамках проведення культурної програми викладачі Клочко . та Кривошеєва . разом із студентами груп Е-6-66, Е-6-67, М-6-66 та М-6-67 відвідали художній музей, в якому була представлена виставка художників-графіків з багатьох місць України «ESTAMP», яка проводиться в рамках Всеукраїнського проекту, організованого Міжнародним художнім об’єднанням «Art Media Holding Civitas LEOPOLIS».

Діана Щур та Касьяненко Нікіта - учні 65-А класу Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів № 66 ім . Кириленка створили досконалі презентації , за допомогою яких пояснили своїм одноклалсниками, що таке гармонічні коливання, як визначити їх основні характеристики та як навчатись розв*язувати вправи із цієї теми. Їх однокласники зрозуміли. Якщо і ви скористаєтесь цими матеріалами, то також матимете міцні знання з цієї теми. Пишаюсь цими молодими людьми! Користуйтесь!

У рамках конференції були заслухані та обговорені цікаві доповіді, що охоплювали різні аспекти застосування маркетингу. Доповідь Ольги «Bluetooth-маркетинг як спосіб реалізації маркетингових комунікацій» викликала зацікавленість та високу оцінку серед студентської молоді, що дало можливість отримати їй Диплом I ступеня. Позитивна атмосфера наукового заходу, творчий підхід та перспективи подальшої співпраці надихають студентів коледжу до самовдосконалення і розвитку.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводиться з основних предметів шкільного курсу: української мови та літератури, історії України, математики, біології, хімії, фізики, географії, англійської мови, німецької мови, французької мови, іспанської мови та російської мови.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.