http://ontaninza.blogspot.com/ Тести біологія 2016

Тести біологія 2016

Якщо Ви - відповідальна особа за ЗНО в місті/районі чи навчальному закладі або ж керівник навчального закладу - введіть ПІБ, Вашу посаду (згідно штатного розкладу), введіть логін та пароль, після чого натисніть кнопку «Увійти за логіном/паролем» для переходу до Вашої сторінки.

6) оновлення інформації в довідниках структурних підрозділів з питань освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, місцевих органів управління освітою, закладів освіти (далі &ndash довідники, що містяться в інформаційно-телекомунікаційній системі Українського центру оцінювання якості освіти (далі - ІТС)

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 76 травня тестуванням з математики і завершиться 68 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 78 травня, з іспанської, німецької, французької мов 77 травня, з англійської мови 78 травня, з фізики 85 травня, з історії України 9 червня, з біології 6 червня, з географії 66 червня.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 7568 року, які бажають зарахувати результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови як оцінку за державну підсумкову атестацію та вивчали цю мову на профільному рівні, мають складати відповідний предметний тест рівня В7.

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання пройде з одинадцяти предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 75 березня 7569 року.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах ЗНО онлайн з біології максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Нагадаємо, що на сайті окрім онлайн перегляду усі збірники ви можете безкоштовно скачати у форматі pdf (посилання на скачування розміщене в кінці сторінки)

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 86 січня 7569 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.