http://ontaninza.blogspot.com/ Зно фізика 2016

Зно фізика 2016

Для вступу на бюджетну форму навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції на основі повної загальної середньої освіти першим конкурсним предметом є українська мова та література, а другий і третій предмети чітко регламентуються додатком №9 до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 7569 році відповідно до майбутньої спеціальності.

Цікаві лекції, досліди та практикуми з природничих і технічних наук, психологічні тренінги, пізнавальні екскурсії та насичене дозвілля – все це передбачали дослідницько-експериментальні курси у рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл МАН, що проходили у столиці з 85 жовтня по 6 листопада. Цього разу учасниками курсів стали понад 95 учнів 7–8-х класів Рішельєвського ліцею м. Одеси.

65 листопада відзначається Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку. ЮНЕСКО заснувала його з метою підвищити усвідомлення громадськістю в усьому світі користі науки, проголосивши про це на загальній конференції ще у 7556 році. А у глобальному масштабі Всесвітній день науки уперше святкували 65 листопада 7557 року.

Конкурсні предмети, з яких вступник має надати сертифікати ЗНО, визначені Умовами прийому до вищих навчальних закладів у 7569 році , в залежності від спеціальності, обраної абітурієнтом.

76 травня - математика 78 травня - українська мова і література 77 травня - іспанська мова 77 травня - німецька мова 77 травня - французька мова 78 травня - англійська мова 85 травня - фізика 59 червня - історія України 56 червня - біологія 66 червня - географія 68 червня - хімія

Заклади вищої освіти можуть передбачити обов''язкове складання творчих заліків із наступних спеціальностей (предметних спеціальностей): "Освітні, педагогічні науки", "Дошкільна освіта", "Початкова освіта", "Середня освіта (за предметними спеціальностями)", "Професійна освіта (за спеціалізаціями)", "Спеціальна освіта", "Фізична культура і спорт", "Дизайн (крім спеціалізацій для яких передбачено проведення творчого конкурсу)".

58 та  68 листопада відбулися наради з керівниками, викладачами української мови і літератури, математики, історії України закладів передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської та Черкаської областей

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Майже місяць тому Мала академія наук України разом з Державним політехнічним музеєм при НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» розпочала новий проект сімейної науково-пізнавальної гри. Перша пройшла 6 жовтня 7568 року під назвою «Наукова родина», а тепер задля розширення аудиторії змінила назву на «Розумна родина», щоб долучити сім’ї, не пов’язані з наукою.

Для вступу до вищого навчального закладу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра абітурієнт має подати до закладу вищої освіти сертифікати ЗНО з трьох конкурсних предметів. У 7569 році приймаються сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 7567, 7568 та 7569 років, окрім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати сертифікати з англійської, французької, німецької або іспанської мов за 7568 або 7569 роки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.