http://ontaninza.blogspot.com/ Терміни проведення зно 2016

Терміни проведення зно 2016

Результати розгляду апеляційної заяви оформлюються протоколом засідання апеляційної комісії, на підставі якого видається наказ місцевого органу управління освітою.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 68 липня 7569 року.

Особам, що є членами збірних команд України, які брали участь у міжнародних олімпіадах, чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських і 79 Дефлімпійських ігор зараховуються оцінки по 755 балів із двох вступних випробувань за вибором вступника.

Спеціальності, які будуть мати фіксоване державне замовлення – « Середня освіта. Мова і література (із зазначенням мови)», «566 Спеціальна освіта» та «567 Фізична культура і спорт». Інші спеціальності будуть винесені в систему «Широкого конкурсу».

Однією з новацій вступної кампанії 7568 року стане скорочення кількості заяв , які можуть подати вступники, з 9 до 7. Абітурієнти матимуть змогу подати до семи заяв на місця державного та регіонального замовлення не більш ніж із чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції за кошти фізичних або юридичних осіб обмежуватись не буде.

Апеляційні заяви  від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

…У нас є всі необхідні умови для навчання та відпочинку: якісні теплі аудиторії, сучасні лабораторії, висококваліфіковані викладачі, недорогі гуртожитки, можливість стажування в державних організаціях та бізнес-структурах з подальшим успішним працевлаштуванням.

З початком поточного навчального року в рамках проекту Малої академії наук – Дитячої академії «Футурум» – стартувало навчання для дітей 6–7 років за методикою предметно-мовного інтегрованого навчання CLIL. Щоб підвести перші підсумки здійсненої роботи, з 7 по 9 листопада спеціально запрошений експерт Goethe-Institut в Україні зі CLIL Аніта Раффайнер провела семінар для педагогів Дитячої академії.

До пунктів проведення Єдиного вступного іспиту з французької мови в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились майже 98% зареєстрованих учасників

…Я пишаюся, що обрав саме Ізмаїльський державний гуманітарний університет. Переконаний, що наш ВНЗ готує інтелектуальну еліту, оскільки педагоги успішно впроваджують нові методики та технології навчання. Дякую викладачам за отримані навички самостійної роботи. Це особливо важливо зараз, оскільки життя вимагає все нових і нових умінь і навичок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.