http://ontaninza.blogspot.com/ Кпі зно 2016

Кпі зно 2016

Абітурієнт має можливість обрати не більше чотирьох предметів для складання тестів зовнішнього оцінювання. Тестування є безкоштовним.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводиться з основних предметів шкільного курсу: української мови та літератури, історії України, математики, біології, хімії, фізики, географії, англійської мови, німецької мови, французької мови, іспанської мови та російської мови.

На сьогодні головною метою діяльності Національного технічного університету „КПІ" є підготовка висококваліфікованих фахівців з таких пріоритетних напрямків:

Оцінювання тестових завдань учасників ЗНО відбувається у два етапи. Спочатку розраховується сума тестових балів (у кожному предметі сума тестових балів різна), після цього розраховується рейтингова оцінка учасника тестування за шкалою від 655 до 755 балів. Рейтингова оцінка ЗНО є основною складовою формування конкурсного бала абітурієнта, який використовується вищими навчальними закладами при визначенні рейтингу вступників під час вступу.

Національний технічний університет України "КПІ" – найбільший технічний університет України дослідницького типу, один з провідних університетів Європи та світу.

Шкала переведення тестових балів в оцінку за шкалою 655-755 балів щороку змінюється оскільки розраховується в залежності від результатів виконання абітурієнтами конкретного тесту.

Тест з української мови та літератури є обов&rsquo язковим для всіх абітурієнтів України, проходження інших тестів зовнішнього оцінювання пропонується на вибір вступнику в залежності від спеціальності, яку обрав абітурієнт для навчання у вищому навчальному закладі.

Для отримання інформації та ознайомлення майбутніх вступників із процедурою проведення ЗНО регіональні центри щороку проводять пробне тестування.

Дбаючи про входження України в єдиний європейський освітній простір, Національний технічний університет України "КПІ" став осередком Державної інформаційної мережі вищих навчальних закладів і інститутів Національної академії наук URAN, яка є основою до приєднання до Європейської освітньої мережі GEANT.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.