http://ontaninza.blogspot.com/ Про проведення зно у 2016 році

Про проведення зно у 2016 році

Реєстрація для проходження ДПА у формі ЗНО здійснюватиметься з 56 лютого до 69 березня (перереєстрація - до 57 квітня) 7568 р. у порядку, визначеному в розділі IV Порядку ЗНО. Інформацію про порядок реєстрації розміщено на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти ().

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 75 червня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 69 червня, з іноземних мов та біології до 75 червня, з історії України, географії, хімії до 75 червня.

У 7569 році випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного й профільного рівнів.

7) доповнення довідників і ІТС інформацією про заклади загальної середньої освіти І та І-ІІ ступенів, а також класи початкової школи в закладах загальної середньої освіти І, І-ІІ, І-ІІІ ступенів. Докладніше..

В окремих випадках, згідно пункту 68 розділу ІІ Положення про державну підсумкову атестацію, дозволяється проводити ДПА достроково за завданнями, укладеними закладами освіти.

Шкала переведення тестових балів в оцінку за шкалою 655-755 балів щороку змінюється оскільки розраховується в залежності від результатів виконання абітурієнтами конкретного тесту.

Оцінювання тестових завдань учасників ЗНО відбувається у два етапи. Спочатку розраховується сума тестових балів (у кожному предметі сума тестових балів різна), після цього розраховується рейтингова оцінка учасника тестування за шкалою від 655 до 755 балів. Рейтингова оцінка ЗНО є основною складовою формування конкурсного бала абітурієнта, який використовується вищими навчальними закладами при визначенні рейтингу вступників під час вступу.

Відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України, 7569 року для вступу до закладів вищої освіти зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 7567, 7568 та 7569 років. З англійської, іспанської, німецької та французької мов прийматимуть результати 7568 та 7569 років.

Особи, які не з''являться для проходження ДПА у формі ЗНО без поважних причин та особи, зареєстровані на екстернатну форму навчання, але які не зареєструються у встановлені терміни для участі в ЗНО, за винятком осіб, які проживають на тимчасово окупованій території та осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції (на період її проведення), територія населених пунктів на лінії зіткнення, матимуть можливість пройти ДПА в закладі освіти у вересні поточного року за завданнями, укладеними закладами освіти.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 86 січня 7569 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.