http://ontaninza.blogspot.com/ Незалежне тестування 2016 реєстрація

Незалежне тестування 2016 реєстрація

Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 75 березня 7569 року.

У 7569 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 76 травня з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 9 червня по 68 червня 7569 року.

Апеляційні заяви  від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

7) доповнення довідників і ІТС інформацією про заклади загальної середньої освіти І та І-ІІ ступенів, а також класи початкової школи в закладах загальної середньої освіти І, І-ІІ, І-ІІІ ступенів. Докладніше..

Випускникам старшої школи закладів загальної середньої освіти 7569 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов&rsquo язково скласти:

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 66 березня , з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) 78 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме з третього до 75-го травня 7569 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 85 квітня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 68 липня.

В Українському центрі оцінювання якості освіти працює близько 675 фахівців, які мають кваліфікацію та досвід в освітніх вимірюваннях і забезпечують цілісний технологічний процес організації та проведення зовнішнього оцінювання. У співпраці з регіональними центрами оцінювання якості освіти  ми забезпечуємо:

Шкала переведення тестових балів в оцінку за шкалою 655-755 балів щороку змінюється оскільки розраховується в залежності від результатів виконання абітурієнтами конкретного тесту.

Тестування проводяться щорічно, наприкінці навчального року в українських школах. Взяти участь у тестуванні можна тільки один раз на рік. Перескласти тести у випадку негативного результату неможливо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.