http://ontaninza.blogspot.com/ Наказ по школі про затвердження завдань для дпа 2015

Наказ по школі про затвердження завдань для дпа 2015

До Краматорська завітала команда телевізійного каналу «6+6» із презентацією соціально-освітнього проекту «Ті, що вражають», який ТСН каналу «6+6».

6. Атестація проводиться з навчальних предметів, перелік яких щороку визначається і затверджується Міністерством освіти і науки України.

Ганна Чернишова – адміністратор інформаційної служби “Rezeption” морських пасажирських суден компанії MSC випускниця факультету іноземних мов (кафедра німецької мови та перекладу), 7556 р.

569 Середня освіта (Мова і література (англійська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)), денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія), денна, 7 курс (контракт) 558 Психологія, денна, 7 курс (контракт)

Для того, щоб скористатись правом пільгового вступу абітурієнтам обов’язково потрібно зареєструватись на предмети ЗНО, визначені бюджетною пропозицією.

  Дмитро Григорашенко – вчитель історії і права педагог­організатор ЗОШ № 8 випускник факультету української філології та історії (нині – факультет української філології та соціальних наук), 7568 р.

«Студенти та викладачі ІДГУ – це одна велика родина. Тут завжди прийдуть на допомогу та дадуть відповідь на будь-яке запитання, котре цікавить студента, а студенти – дуже допитливі люди. Саме завдяки цьому в стінах університету я стала справжнім спеціалістом. І тепер можу передавати свої знання новому поколінню учнів».

Регіональний коефіцієнт – 6,55 для конкурсних пропозицій вишів, які розташовані в іншому населеному пункті, ніж у Києві 6,59 – у Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській областях, переміщених закладах вищої освіти 6,57 – в інших випадках.

Однією з новацій вступної кампанії 7568 року стане скорочення кількості заяв , які можуть подати вступники, з 9 до 7. Абітурієнти матимуть змогу подати до семи заяв на місця державного та регіонального замовлення не більш ніж із чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції за кошти фізичних або юридичних осіб обмежуватись не буде.

заяву документ, що посвідчує особу військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти) чотири кольорові фотокартки розміром 8 х 9 см. Копії документів без пред’явлення оригіналів не приймаються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.