http://ontaninza.blogspot.com/ Дпа 2014 збірник переказів

Дпа 2014 збірник переказів

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Математика 9 клас Шевченко . ДПА 7568 (Ранок) для шкіл з російською мовою навчання вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів:

Максимальний розмір внеску (у 7568 році розраховується з 65 розмірів мінімальної зарплати, у 7567 році - розрахований на 75-разовий  Прожитковий мінімум - 7567 на працездатну особу) складає:

·65·   Лист ДФС від №8678/6/.-65 вiд - якщо зарплата менше мінімальної та нарахована винагорода згідно договору цивільно-правового характеру.

Тестові завдання диференційовані за рівнем складності, при цьому велика частина завдань має базовий рівень скдадності й орієнтована на програму загальноосвітньої школи. Зміст тестових завдань будується на автентичних зразках мовлення, прийнятих у Великій Британії , т а відповідає сферам і тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у шкільній навчальній програмі.

Осінь рахує оста(н,нн)є листя на д(е,и)ревах зриває по одному. Холодно! Непривітно! Набл(е,и)жає(тьс,ц)я з(е,и)ма. (За Алевтиною Волковою)

Контрольна робота № 7 Контрольна робота № 8

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 9 клас» (авт. Браун Є. Л.)

Підсумкові контрольні роботи Математика 9 клас Будна . ДПА 7568 вже доступні на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Українська мова 9 клас Курганова . ДПА 7568 (Ранок) [RU] вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.