http://ontaninza.blogspot.com/ Зно з фізики 2013 тести

Зно з фізики 2013 тести

Курс для фізиків-початківців, адже механіка дозволяє зрозуміти інші теми, від магнетизму до квантової фізики. У курсі вдало поєднана теоретична й практична частина: ви отримаєте основні навички, зрозумієте методи фізичного мислення й навчитеся застосовувати набуті знання на практиці.

Здравствуйте! Очень ждали дня открытых дверей. Но почему в пятницу? Суббота была бы гораздо удобнее. Как во всех заведениях делают

Продовження курсу «Європейський механізм захисту прав людини». Для тих, хто прагне поглибити отримані знання й навчитися аналізувати практику Суду відповідно до статей Конвенції.

9 листопада ліцеїсти долучилися до написання щорічного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Текст диктанту традиційно прочитав доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, теле- і радіоведучий Олександр Авраменко. Офіційне гасло цьогорічного заходу – #пишеморазом. Воно підкреслює основну мету диктанту: єднання навколо мови. Радіодиктант – не просто засіб перевірити власну грамотність, а насамперед масштабний національний флешмоб.

Онлайн-курс, що надихне тебе на розвиток власного потенціалу. У коротких відео курсу спікери поділяться історіями успіхів та невдач, а інтерактивні завдання допоможуть опанувати чотири лідерські навички.

Спецпроект з дитячим і сімейним психологом Світланою Ройз. Курс складається з 7 блоків — з іграми, практиками адаптації до школи (садочку), трансформації тривоги, агресії, секретами повернення концентрації уваги, «направлення» активності на перерві та «входження» в урок.

Перший курс біології, що включає матеріали з ботаніки й базову інформацію, необхідну для розуміння біологічних процесів. Спочатку ви опануєте анатомію та фізіологію рослин, а потім дізнаєтеся про різноманіття рослинного світу.

Для отримання інформації та ознайомлення майбутніх вступників із процедурою проведення ЗНО регіональні центри щороку проводять пробне тестування.

Абітурієнт має можливість обрати не більше чотирьох предметів для складання тестів зовнішнього оцінювання. Тестування є безкоштовним.

Курс, присвячений економічній журналістиці. Ви дізнаєтеся як функціонує економіка, як працювати з даними та аналізувати корпоративні фінанси. Курс відкритий для журналістів та всіх, хто цікавиться економікою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.