http://ontaninza.blogspot.com/ Зно 2012 англійська мова відповіді

Зно 2012 англійська мова відповіді

Швидко прочитайте текст, ігноруючи пропуски, щоб зрозуміти його тему. Уважно прочитайте слова, які потрібно вставити в текст замість пропусків, намагаючись зрозуміти їх. Обираючи правильну відповідь, аналізуйте не тільки зміст речення, у якому пропущено слово, а й речення, що передують пропуску або розташовані відразу за ним. Це допоможе вибрати правильну відповідь.

ТЕМА: Використання мови. Знання лексики, уміння використовувати лексичні одиниці, враховуючи їх значення, відповідно до контексту.

Умови проведення всіх тестувань визначаються Українським центром оцінювання якості освіти &ndash установою, що забезпечує організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Україні. Організація проведення ЗНО у регіонах покладена на регіональні центри оцінювання якості освіти. Також вони здійснюють реєстрацію бажаючих взяти участь у тестуванні.

Серед варіантів відповідей ( A home&rsquo s , B homes , C homes &rsquo та D home ) підходить лише варіант D home , який у складі словосполучення home towns у цьому реченні виступає в ролі прикметника (рідні міста).

І лише варіант D It was easy for Alexander Bell to communicate with his daughters (Александру Беллю було легко спілкуватися зі своїми доньками) є правильною відповіддю, адже є неправдивим щодо контексту. Ми нічого не знаємо про спілкування Белля з його доньками, а в текстійдеться лише про те, що йому і його донькам не відомі способи спілкування, які використовують сучасні діти та дорослі Adults and teenagers alike found a form of easy communication unknown to the inventor of the telephone , Alexander Bell , and his daughters .

…Мені подобається навчання в ІДГУ, тому що тут насичене та яскраве студентське життя. Ми подорожуємо, беремо активну участь у громадській волонтерській діяльності, з 8 курсу ми вже працюємо за фахом.

…Я честно скажу – мне не очень нравится учиться, я использую университетскую площадку в Измаиле для бесплатного получения диплома бакалавра поближе к дому, а затем по двойной программе уеду в Польшу. Надеюсь вернуться в Украину состоявшимся спецом.

568 Початкова освіта, заочна 569 Середня освіта (Українська мова і література), заочна 569 Середня освіта (Фізична культура), заочна 569 Середня освта (Історія), заочна

Програми підготовки до ЗНО Українська мова і література Історія України Іноземна мова (англійська) Іноземна мова (німецька) Іноземна мова (французька) Математика Фізика Біологія Географія Хімія

Уважно перегляньте оголошення. Необхідно звертати увагу на всю інформацію, вміщену в оголошенні, наприклад, години роботи, номери телефонів, ціни тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.