http://ontaninza.blogspot.com/ Календарне планування 2 клас зі змінами 2018 математика рівкінд оляницька

Календарне планування 2 клас зі змінами 2018 математика рівкінд оляницька

Розробка уроку з курсу "Я досліджую світ" на тему: "У двері стукає зима" містить "Ранкову зустріч", посилання на відеододатки, тематичні картинки, дидактичні ігри.

"67-й урок в житті сучасної людини" - це вікторина з інформатики, яку можна провести в рамках предметного тижня. Дана робота має оновлений формат, оскільки проводиться між вчителями та учнями. Мета заходу - встановлення між вчителем і учнем взаємних довірливих і шанобливих відносин.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 9 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 9 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Кьося В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізики. 9 клас» (авт. Засєкіна Т. М., Коваль В. С., Сиротюк В. Д., Чернецький І. С.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з художньої культури. 9 клас» (авт. Масол Л. М., Гайдамака О. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., ПлієнкоВ. П.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.