http://ontaninza.blogspot.com/ Календарні плани 2 клас зі змінами 2018

Календарні плани 2 клас зі змінами 2018

За повторне протягом року аналогічне порушення штраф застосовують у розмірі від 655 до 855 НМДГ (від 6755 до 5655 грн) ч. 6 ст. 96 КпАП ).

6. Час фактичної роботи (у . на умовах неповного робочого часу) протягом робочого року, за який надається відпустка

У разі коли щорічна оплачувана відпустка збігається зі звичайними вихідними, доцільно їх кодувати шифрами щорічної відпустки, адже для оплати щорічної відпустки вихідні дні також враховуються. А от святкові та неробочі дні (ст. 78 КЗпП ) для оплати щорічної основної та додаткової відпусток не враховуються, тому кодувати їх слід як неробочі дні.

5. Час навчання з відривом від виробництва тривалістю менше 65 місяців на денних відділеннях професійно-технічних навчальних закладів

6. Час навчання новим професіям (спеціальностям) осіб, звільнених у зв&rsquo язку зі змінами в організації виробництва та праці, у тому числі з ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємства, скороченням чисельності або штату працівників

Тобто сумісники та працівники, що трудяться в режимі неповного чи скороченого робочого часу, мають рівні з іншими працівниками права на отримання щорічної відпустки.

Щорічні відпустки, як правило, надаються працівникові з таким розрахунком, щоб вони були використані до закінчення робочого року. Слід зауважити, що в перший рік працівник має право на відпустку повної тривалості лише після закінчення 6 місяців безперервної роботи. Проте деякі категорії працівників можуть одержати відпустку повної тривалості до спливу 6 місяців (ч. 7 ст. 65 Закону про відпустки , див. таблицю 6 ).

Докладніше про розрахунок середньої зарплати для оплати відпусток читайте найближчих номерах газети Інтерактивна бухгалтерія .

Конкретний період надання щорічних відпусток у межах, установлених графіком, узгоджується між працівником і власником або вповноваженим ним органом.

Працівники, діти яких у віці до 68 років вступають у навчальні заклади, розташовані в іншій місцевості, для супроводу дитини до місця розташування навчального закладу й назад (ч. 8 ст. 65 Закону про відпустки ) мають право на щорічну відпустку або її частину, але не менше ніж 67 календарних днів. За наявності двох або більше дітей зазначеного віку така відпустка надається окремо для супроводу кожної дитини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.