http://ontaninza.blogspot.com/ Пфу украины официальный сайт про зміни в оподаткуванні пенсійних виплат з 1 липня цього року

Пфу украины официальный сайт про зміни в оподаткуванні пенсійних виплат з 1 липня цього року

Доброго дня. Діяльність сільськогосподарських виробничих кооперативів регулюється Законом 676 Про сільськогосподарську кооперацію 687 . Згідно цього Закону, в Статуті зазначається склад засновників кооперативу. Список прийнятих та виключених членів веде сам кооператив. Тому потреби у зверненні до реєстратора немає. Необхідно у відповідності із Статутом (а якщо в Статуті не прописана процедура рішенням загальних зборів) виключити померлого із членів кооперативу. Щодо заключення угоди на оренду землі із спадкоємцем Статут має визначати порядок господарської діяльності кооперативу. Якщо це питання в Статуті упущене можете заключати договір оренди, адже для виробничих кооперативів заборона такого правочину законом не встановлена.

Доброго дня, Лілія. Цю сторінку планую трішки переробити із врахуванням нового положення про надання інформації з ЄДР. Лише ВИПИСКА видається СПД самому на себе (як під час реєстрації або внесення змін). Витяг та Довідку можна брати на будь який СПД.

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста! Наше предприятие было Закрытым акционерным товариществом (ЗАТ), потом путем преобразования (перетворення) стало Обществом с ограниченной ответственностью (ООО). У нас осталось дочернее предприятие и когда мы принесли на регистрацию изменения по нему в связи с изменением учредителя, нам сказали, что изменения зарегистрировать таким образом нельзя (. учредитель ЗАТ ликвидирован и не может принимать никаких решений). Посоветовали обращаться в суд. Так ли это?

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, если в ТОВ 6 из учредителей умер, наследники еще не вступили в права, можно ли увеличить уставный капитал оставшимися учредителями (имеют больше 65 % голосов), в том числе и долю умершего?

Добрый день, Валентин. Помогите, пожалуйста, разобраться. Суть: Физлицо (не предприниматель, договор аренды земельного участка) и юрлицо (плательщик НДС) хотят заключить инвестиционный договор для строительства на земельном участке административного здания. Вопрос: как лучше распределить обязанности сторон по договору (кому выгоднее заключать договоры подряда для выполнения условий инвест. договора, предметом которого является создание админ. здания) какой порядок вступления в право собственности на созданный объект недвижимости, кому сколько будет принадлежать и как уменьшить права юрлица на объект)? Спасибо за помощь.

Доброго дня, чи дозволяється збільшити статутний капітал ТОВ, якщо від моменту реєстрації не пройшло року і учасники не внесли повністю свої частки?

Добрий день, скажіть будь-ласка, якщо прийнято рішення суду про скасування змін до статуту ЮО, але в ньому не визначено зобов’язання державного реєстратора внести зміни до ЄДР, чи повинен останній щось робити? Крім того чи повинен він виконувати дане рішення, якщо суд таке рішення йому не направляв, а воно було отримано від представника ЮО. І чи необхідно державному реєстратору звертатися за роз’ясненням даного рішення до суду для вчинення відповідних дій. Дякую за допомогу!

дякую за оперативну відповідь. Але уточність доходів у поточному місяці не планую. (оскільки на загальній потрбний касовий апарат, а дальше він на спрощеній не пригодиться). Чи потрібно буде платити єдиний внесок при 5 доході і здавати звіти? І чи потрібно вести документи в поточному місяці, адже я наче на загальній системі але діяльність не здійснюю. 7. Зареєструвавши я вказав тільки КВЕД 97,69 для роздрібної торгівлі, та иаю навір в майбутньому торгувати і че через інтернет магазин. Як додати необхідний КВЕД? і торгівля через інтернет магазин дозволена для підприємців 7 групи спрощеної системи?

Доброго дня, Ірина. Відповідно до Ст. 57 Закону 676 Про господарські товариства 687 676 Збільшення статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю допускається після внесення усіма його учасниками вкладів у повному обсязі 687 . Хоча державний реєстратор не має права вимагати документи, які підтверджують факт внесення учасниками вкладів у Статутний Капітал.

Судом першоїінстанції та апенляційним судом визнані не правомочними установчі збори та рішення щодо створення ОСББ, визнана не дійсною державна реєстрація ОСББ, держреєстратор отримав повне рішення суду, але не вносить відповідного запису до держреєстру,посилаючись на те, що у спеціалізованому Законі не має такої статті,та направив листа до суду про розяснення дій держреєстратора, суд відмовив у розясненні. Що робити, щоб такий запис був зроблен держ реєстатором?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.