http://ontaninza.blogspot.com/ Математика 1 класс завдання на літо

Математика 1 класс завдання на літо

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.)

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів:

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з німецької мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Горбач Л. В., Трінька Г. Ю.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, рекомендованими Міністерством освіти і науки України. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні. Атестація в усній формі проводиться за затвердженими білетами.

Повні версії збірників завдань підсумкових контрольних робіт відповідно до методичного листа МОН №6/9-656 від р.:

Учебник создан в соответствии с учебной программой по Математике 6 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.